reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 25.2.2017 a svátek má Liliana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Rusalka

Žánr:
Rok:
1977
Délka:
119 minut
Premiéra v ČR:
1.9.1978

Celkové hodnocení filmu Rusalka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.5% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.7.2009
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2013
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.12.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.10.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2014
Papaja73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.7.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.1.2017
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.3.2008
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.10.2008
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.2.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.10.2008
me22dec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.2.2017
Majdulka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.5.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2009
Nob.r
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.1.2008
kailas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.1.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48180minih48180Emmanuelle 4 (1984) 
Emmanuelle 4 n
minih65963minih65963Krtek a medicina (1987) 
Krtek a medicina n
minih61203minih61203Album Supraphonu 1964 (1964) [TV pořad] 
Album Supraphonu 1964 n
minih17870minih17870Robin a Mariana (1975) 
Robin and Mariana n
minih54667minih54667Krása (1976) [TV inscenace] 
n
minih44079minih44079Interview (2007) 
Interview n
minih16854minih16854Pravá a levá ruka ďábla (1970) 
Lo chiamavano Trinita; They Call Me Trinity n
minih43777minih43777Slečna Marplová: Mrtvola v knihovně (2004) [TV film] 
Marple: The Body in the Library n
minih66266minih66266Poslední tajemství Titaniku (2008) [TV film] 
Titanic´s Nuclear secret n
minih9570minih9570Jen ho nechte, ať se bojí (1978) 
Jen ho nechte, ať se bojí n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.5 %
7   - jarda53
8   - clara.bow
10 - payo1555
8   - REKBRIT
6   - Faye
7   - melakara
7   - Papaja73
8   - Kycky
7   - michal33
8   - Blanche21
8   - Milicent
7   - rosta12
4   - me22dec
7   - Majdulka
8   - tvo
5   - Nob.r
10 - kailas

TV Program

ČT1 - Kojak: Květiny pro Mattyho (19...

08:00 - 09:35

66 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Náš venkov: Svobodovi koně

09:00 - 09:25

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Popelka (2011) [TV film]

08:05 - 09:20

61 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Autosalon (2005) [TV pořad]

08:30 - 09:40

36 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141545
Osobností: 606311
Fotografií: 526447
Plakátů: 253926
Obsahů a biografií: 130296

Poslední komentáře

Zpěvačka (2017) [TV epizoda]

Zpěvačka
Do města, přijela operní   zpěvačka, je ubytována na   hotelu Popper a začnou se   dít věci, je vykraden   Koloniál, je okraden pan   lékárník. více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Stroj času (2002)

Jednoznačně !

Stroj času
Za mě paráda , knížku si   už nepamatuji ale jako   lajkovi mi to přijde   velkolepé jeden z filmu   který není těžké k   pochopení ( jde o více >

Autor: ph33 | Hodnocení: 8 / 10

Invaze terordaktylů (2016)

Tragédie

Invaze terordaktylů
Na tohle koukat v pátek   večer? Že jsem radši někam   nešel pařit :D Tragický   název filmu, tragické   postavy, tragické dialogy,   tragický více >

Autor: Lasy | Hodnocení: 3 / 10

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Hrdinský počin pilota nebo   prostě naučná rutina s   chladnou ? Sully dokáže, že   počítačová simulace nemá   lidský faktor.

Autor: wena | Hodnocení: 8 / 10

Texaský masakr motorovou pilou 3...

7/10

Texaský masakr motorovou pilou 3D
Ano film se mi líbil nemá   sice moc dobré efekty ale   film se mi líbil dobrý   příběh a zajímavý konec   za to shlédnutí to stojí.

Autor: Filip.Rakos | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.259/0.235