Zari
ohodnotit

Rumový bulvár

Boulevard du Rhum

Další název:
The Rum Route
Země:
Rok:
1971
Délka:
120 minut
„Lino Ventura a Brigitte Bardotová, mořský vlk a filmová diva na vlnách prohibice.“
Popis / Obsah / Info k filmu Rumový bulvár
Jsme v době americké "prohibice", alkohol se do USA dováží ilegálně na lodích z Evropy a na jedné takové lodi pluje i Cornelius, dobrodruh a mořeplavec, který s touto lodí ztroskotá, přežije a ukryje se v Mexiku, kde si s nasazením vlastního života vydělá na novou loď. Osudovým se mu stane setkání skrze filmové plátno s krásnou herečkou Lindou Larue, okamžitě se do ní zamiluje a neváhá za ní putovat dlouhé míle oceánem. Náhoda tomu chtěla, že se setkávají na osamělé pláži a vzájemné vzplanutí mořského vlka a Venuše vystupující z filmového plátna je spalující.
Ve filmu francouzského režiséra Roberta Enrica Rumový bulvár se sešly dvě herecké hvězdy Lino Ventura a Brigitte Bardotová.Venturovi bylo tehdy dvaapadesát a slavnému idolu BB sedmatřicet.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Rumový bulvár
V Americe je prohibice a na nový kontinent plují plné lodě alkoholu. Některá ztroskotá, ale občas se někdo zachrání. Takový je osud Cornelia. Nechá pak na sebe v hernách v Mexiku střílet, aby vydělal peníze. Jednou v kině potká na plátně herečku, která mu už nedá spát. Schází se s ní v biografu a doufá, že se jednou možná potkají i za jiných okolností.

Autor/Zdroj: /reklamní materiály distributora


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Steven Alldredge

Alldredge Steven

Julian Rivero

Rivero Julian

Naposled navštívené:
Steven Alldredge

Alldredge Steven

Julian Rivero

Rivero Julian