reklama
 
ohodnotit

Rudé pole

Chung kchao-liang

Další název:
Hong gao liang; Hóng Gāoliáng; Red Sorghum; 红高粱
Žánr:
Země:
Rok:
1987
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
1.9.1990
„Drama vášně a krutosti pod rozžhaveným sluncem. Čínský historický film vyznamenaný na MFF v Západním Berlíně Zlatým medvědem.“

Celkové hodnocení filmu Rudé pole

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.8.2011
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.10.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.2.2009
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.11.2009
ladynka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.10.2007
Teya
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.11.2007
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51511minih51511Pravěk útočí (2007) [TV seriál] 
Primeval n
minih37934minih37934Maléry pana účetního (1980) 
Fantozzi contro tutti n
minih53975minih53975Zázraky (1986) 
Miracles n
minih16819minih16819Pozor, vizita! (1981) 
Pozor, vizita! n
minih53974minih53974Volný jako pták (2008) 
Freebird n
minih27820minih27820Láska prokletá (1998) 
Love Is the Devil: Study for a Portrait of Francis Bacon n
minih57291minih57291Zdrojový kód (2011) 
Source Code n
minih46088minih46088Real je naše vášeň (2005) 
Real, la película n
minih51049minih51049Zimní slunovrat (2004) 
Winter Solstice n
minih61417minih61417Šťastná sedmička (2003) [TV film] 
Lucky 7 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.3 % (8)
7   - Hugin
9   - caligari
8   - rosta12
8   - fingon
7   - tvo
6   - ladynka
10 - Teya
10 - volam

TV Program

ČT1 - My všichni školou povinní (198...

10:40 - 11:45

12 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

ČT2 - Češi zachraňují... orlosupy v ...

10:45 - 11:15

7 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

10:05 - 10:55

47 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Katie Fforde: Srdeční záležito...

10:20 - 12:10

32 minut již uběhlo
78 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152449
Osobností: 636663
Fotografií: 579164
Plakátů: 275818
Obsahů a biografií: 139908

Poslední komentáře

Sils Maria (2014) [2k digital]

8 HVĚZD

Sils Maria
Kvalitní film, i když   netvrdím, že jsem ho zhltnul   na jeden zátah. Pravý opak   mlčenlivých klubových   filmů, ovšem dialogy jsou   občas více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 8 / 10

Já, Olga Hepnarová (2016)

10 HVĚZD

Já, Olga Hepnarová
Hodnotím 10 * Pro mě film,   ke kterému se budu vracet,   protože splňuje kritéria,   která mám a možná je ani   nedokážu popsat.   Černobílý více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 10 / 10

90210: Nová generace (2008) [TV ...

90210: Nová generace
původní 90210 jsem nikdy   neviděla, ani kousek. Tohle   byl povedený seriál, který   opravdu dobře začal, 1.   série byla dobrá, 2. taky,   3. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Psi (1978)

Psi
Malé městečko ve kterém   bydlí místní cvičitel   bojových psů který je má   radši než lidi a doktor   který se psů spíše   bojí,mezi ně se více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Návrat Lew Harpera (1975)

Návrat Lew Harpera
Průměrná detektivka,najaté   soukromé očko má vyšetřit   vydírání,jenže místní   poldové se ho snaží zbavit   hned od začátku,pak se   dostaví více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.175/0.139