reklama
 
ohodnotit

Rozvod paní Evy

Žánr:
Rok:
1937
Délka:
81 minut
Premiéra v ČR:
12.3.1937
„Jiřina Šejbalová v titulní roli filmu o nevěře a trestu...“

Celkové hodnocení filmu Rozvod paní Evy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.5% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.5.2006
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
12.5.2017
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.9.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.10.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.1.2017
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.4.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2009
CZECZETKA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.3.2012
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.9.2011
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.10.2008
edykantor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42810minih42810San Babilo - 20 hodin (1976) 
San Babila ore 20: un delitto inutile n
minih51191minih5119113: Hra smrti (2006) 
13 game sayawng n
minih21264minih21264Trávníkář (1992) 
The Lawnmower Man n
minih16653minih16653Poslední západ slunce (1961) 
The Last Sunset n
minih56833minih56833Černá labuť (2010) 
Black Swan n
minih17190minih17190První liga 2 (1994) 
Major League II n
minih14899minih14899Okno do dvora (1954) 
Rear Window n
minih24854minih24854Znamení kotvy (1947) 
n
minih5001minih5001Cena medu (1986) 
n
minih46353minih46353Armáda démonů: Matka slz (2007) 
Terza madre, La n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.5 %
6   - argenson
8   - clara.bow
2   - Pitryx
4   - hvezdyn
8   - Serpentina
6   - melakara
7   - nick4
8   - rosta12
8   - tvo
10 - CZECZETKA
10 - marketastu
8   - helzapopin
8   - edykantor
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144318
Osobností: 615095
Fotografií: 539216
Plakátů: 258044
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.319/0.281