reklama
 
ohodnotit

Rose Marie

Další název:
Rose-Marie; Indian Love Call
Rok:
1936
Délka:
113 minut
„V kanadské divočině - v nádherné přírodě zazní úžasná Indiánská píseň lásky...“

Celkové hodnocení filmu Rose Marie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.9.2006
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.3.2009
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.9.2014
Moniika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.7.2013
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.10.2008
mirek52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.12.2008
Smira24
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.10.2007
AliceAlc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.2.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39813minih39813Probuzená smrt (2004) 
Wake of Death n
minih14705minih14705Ocelové magnolie (1989) 
Steel Magnolias n
minih36584minih36584Únos Agáty (1993) 
Uprowadzenie Agaty n
minih63814minih63814Žena mého bratra (1989) [TV film] 
My Brother's Wife n
minih49508minih49508Daphne (2007) [TV film] 
Daphne n
minih7090minih7090Dva supernosáči (1983) 
Die Supernasen n
minih45432minih45432Zavraždění Johna Lennona (2007) 
Chapter 27 n
minih19492minih19492Spodní proud (1946) 
Undercurrent n
minih7905minih7905Glimmer Man (1996) 
The Glimmer Man n
minih20079minih20079Syn Růžového pantera (1993) 
Son of the Pink Panther n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.8 %
9   - clara.bow
9   - Zdenek13
10 - Dagfra3
8   - Moniika
8   - helzapopin
9   - mirek52
9   - Smira24
5   - AliceAlc
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147141
Osobností: 623875
Fotografií: 556659
Plakátů: 264366
Obsahů a biografií: 134951

Poslední komentáře

Něco divokého (1986)

Něco divokého
Tak thriller to není spíš   mix komedie, krimi a road   movie, ale i tak dnes už to   tak nezabaví (neosloví) ano   herci jsou krásní a mladí, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Pověste je vysoko (1968)

Pěkná práce

Pověste je vysoko
Tak co dodat? Perfektní a   poněkud zvláštní western.   Clint velmi dobrý, ostatní   osazenstvo rozhodně   nezaostává. Begley, Hingle,   více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 9 / 10

Assassin (2015)

Assassin
Tak úplně nevím. Obrazově   vynikající a velmi velmi   osvežující. Boření   hranic/klišé perfektní.   Trochu drhly titulky, tak si   nejsem více >

Autor: naineko | Hodnocení: 8 / 10

První republika II - 11. díl (20...

První republika II - 11. díl
Mezi bratry jde o   nevraživost, Jaroslav Valenta   aby uchránil Marii,   manipuluje s důkazy, aby za   smrt Kloudy byl odsouzen   nevinný více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Darounická poudačka (1964) [TV i...

Darounická poudačka
Letitá pohádka z archivu   ČT, která je vysílána   většinou v období   vánočních svátků.   Obsazení je vynikající,   většinu herců tvoří   více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.211/0.174