reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Rooster Cogburn

Další název:
Šerif Cogburn
Rok:
1975
Délka:
107 minut
„Zkušený pistolník pronásleduje bandu lupičů, doprovázen ženou, která chce pomstít smrt svého otce.“

Celkové hodnocení filmu Rooster Cogburn

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 87.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.4.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2011
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.4.2009
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.10.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.4.2011
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.8.2010
Olda58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34363minih34363Maska rudé smrti (1964) 
The Masque of the Red Death n
minih18791minih18791Schindlerův seznam (1993) 
Schindler's List n
minih12354minih12354Metropolis (1927) 
Metropolis n
minih5036minih5036Cesta do ráje (1996) 
Paradise Road n
minih8030minih8030Hájili jsme hrad (1969) 
Castle Keep n
minih34009minih34009Šestý batalion (2005) 
The Great Raid n
minih4593minih4593Bratrství (1968) 
The Brotherhood n
minih9641minih9641Jezdec formule risk (1973) 
n
minih19094minih19094Směr Tokio (1943) 
Destination Tokyo n
minih14584minih14584O Sněhurce (1972) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

87.5 %
8   - Erkul
9   - clara.bow
8   - Veronika42
10 - fred.appl
8   - Ed
8   - rosta12
9   - Miloš11
10 - Olda58

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

17 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Deníky 1. světové války

17:20 - 18:15

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

7 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141358
Osobností: 605596
Fotografií: 526028
Plakátů: 253684
Obsahů a biografií: 130180

Poslední komentáře

Fotky zítřka (2014)

Time Lapse

Fotky zítřka
Fotky zítřka je film se   solidní zápletkou, protože   všechno se točí okolo   stroje času, který   vyprodukuje fotografii, která   ukazuje více >

Autor: hledaseniki | Hodnocení: 4 / 10

Láska je divná věc (2006) [TV se...

Láska je divná věc
Postava Kandi patří mezi mé   nejoblíbenější z celého   seriálu. Prostoduchá blbka   prostupuje první polovinou a   je to skvěle napsaná role. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Bohéma (2017) [TV seriál]

Bohéma
Sice ne dokonalý, ale   každopádně pozoruhodný   počin České televize.   Těžko zachytit válečné   období českého filmu v   celé šíři, ale více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Podivné odpoledne dr. Zvonka Bur...

Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho
Naprosto klidně bych sem mohl   zkopírovat svůj názor na   divadlo „Poslední leč“.   A vlastně, proč ne, že jo.   Tak viz níže. „Je to   skvělá více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Poslední leč (1981)

Poslední leč
Je to skvělá zábava, ale ne   pro každého. Já jsem se   bavil a hodně nasmál. Ale   má to i slabší místečka.   Závěr mi moc nesedl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.247/0.227