Zari
ohodnotit

Obsah filmu Romeo a Romeo

 
Dvacetiletý Lukas objevuje svět dospělosti, noční život gay barů v Kolíně nad Rýnem za doprovodu loajální fag-hag a každodenní trapné situace, do kterých se dostává kvůli své probíhající proměně - narodil se totiž jako dívka. Především však potkává svého prvního osudového chlapa, svalnatého a divokého Fabia. Rozvinutí jejich flirtu je základem pro průšvihy i možnou lásku v drzé sexy komedii, která je zároveň citlivým vhledem do transgender dospívání. Romeo a Romeo je celovečerní hraný debut režisérky Sabine Bernardi, která bude hostem Mezipater v Praze.
Mezipatra 2011

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Typ:
[HD CAM (HDTV)]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Distribuční verze:
s titulky
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Romeo a Romeo >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

vojtam
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.6.2012
On je holka
Zajímavej snímek, který se zabývá   transsexualitou, mě tyhle filmy baví a zajímam   se o tyhle věci. Mám to štěstí že netrpím   žadnými předsudky. Příběh je zajímavej už   tím, že Lukas je holka, co chce být kluk, a   ktomu ještě kluk na kluky, zajímavá   kombinace...V obsahu je nápsáno, že je to drzá   komedie, to mi teda nepřišlo, nezasmál jsem se   ani jednou. Je to jen dobré drama s výborným   příběhem a tématem. Určitě film neosloví   každého, ale já byl spokojen.Dávám 70%:)


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Romeo a Romeo (2011) [HD CAM (HDTV)]Romeo a Romeo (2011) [HD CAM (HDTV)]Romeo a Romeo (2011) [HD CAM (HDTV)]Romeo a Romeo (2011) [HD CAM (HDTV)]
Reklama