Cerven
ohodnotit

Komentáře k filmu Roll Bounce

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
Honey0105
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.1.2011
Tak tenhle film jsem viděla   asi dvakrát. Prvně, když   jsem byla mladší a podruhé   teď. Nyní jsem si ho ale   pouštěla proto, že jsem   zjistila, že v tomto snímku   účinkuje herec Paul Wesley,   kterého mám poměrně ráda.  
Paul tam hrál Troye a   musím říct, že jsem se   poměrně nasmála, když tam   přikráčel napoprvý. Znám   ho jako drsňáka a tady   vypadal jako oplácáný   šampónek.
Jinak k   filmu.. Podle mě se jedná o   takový průměrný snímek.   Můžete ho vidět vícekrát   a je vám to jedno, ale   nesledujete ho s takovým   nadšením. Je to prostě   naprostá oddychovka u které   si navíc můžete číst nebo   surfovat na internetu a   stejně víte o co se ve filmu   jedná. Aspoň tak já to   cítím. Podobných filmů   existuje hodně.
Zde   se mi líbilo, že šlo o   sport o kterém toho moc ani   nevím a přeci se mi to   poměrně líbilo. Některé   kreace mi tedy připadaly   trochu nudné, ale dalo se to   ustát.
Co mi ale   opravdu vadilo, tak to byl   laciný humor, který film   provází na hodně místech.   Člověk se urážkami možná   baví, ale u mě to tak není   a tyhle vtipy jdou naprosto   mimo mě!
A ještě   jedna věc mě zarazila.   Objevuje se to v milionech   filmech, ale mě to strašně   dráždí! Jde o to, jak děti   jednají s rodiči. Dobře, na   hádky jsem si již zvykla,   že ve filmech jsou děti   velice drzí a rodičům   dávají jadně najevo, že   jsou lepší, ale pochybuji,   že by normální dítě   provedlo to co Bow Wow (nebudu   prozrazovat, co přesně   provedl, k tomu se prokouše   každý sám, když si film   pustí)a rodiče by na to   koukali tak, jako by se skoro   nic nestalo. To byla věc, co   mě opravdu zarazila. V   Americe to možná chodí   jinak, než u nás, ale tohle   si v normální rodině   nedokážu představit.
Ale jinak jsem od filmu   tolik zase nečekala, takže   jsem nebyla zklamaná a   zároveň jsem nebyla ani   nijak zvlášť překvapena.   Hodnotím přesnou polovičkou   a ani jsem nepřemýšlela nad   tím, že bych dala víc nebo   míň hvězd. Přesto musím   říct, že jsem ráda, že   tyhle filmy existují. I když   to nejsou perly a hodnocení   je vždycky takové   průměrné, tak stejně (já   osobně) tyhle snímky sleduji   ráda.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama