Zari
ohodnotit

Rodina podle plánu [TV film]

Family Plan

Další název:
Rodina podľa plánu (SK)
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
90 minut
„O manažerce, která si kvůli záchraně pracovního místa vymyslí idylickou rodinu.“
Popis / Obsah / Info k filmu Rodina podle plánu
Manažerka Charlie je svobodná, energická a plně oddaná své práci. Když hrozí, že přijde o místo, protože nový šéf Edward Walcott věří v posvátné rodinné hodnoty a při reorganizaci podniku hodlá propustit všechny svobodné a bezdětné, prostě si rodinu vymyslí.

A když se k ní Walcott vnutí na večeři, vypůjčí si od kamarádky Stacy dům a dítě, jako manžela najme herce Bucka, který kdysi hrál v televizním seriálu milujícího manžela, a hravě vykouzlí iluzi dokonalé rodinky, která Walcotta okouzlí. Zdá se, že místo je zachráněno. Jenže pak se Walcott rozhodne nastěhovat do sousedního domu.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Rodina podle plánu
Když svobodná a svobodu milující Charlie McKenziová zjistí, že pro nového majitele firmy pana Edwarda Walcotta je jednou z nejvyšších hodnot rodina, rozhodne se pojistit si práci. Půjčí si od nejlepší kamarádky Stacey dceru, najme si nezaměstnaného mladého herce a sehraje před novým šéfem milující manželku. Ale manželství na jednu víkendovou večeři se záhy zvrtne v improvizaci na plný úvazek, když se její nadřízený stane také jejím novým sousedem...

Zdroj: SPI International


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Rodina podle plánu
Charlie McKenzie, dlouholetá manažerka reklamního oddělení velké pekárny Sugar Dot, je svobodná energická žena, plně oddaná práci. Když však pekárnu převezme konglomerát Walcott, hrozí, že o práci přijde. Nový šéf Edward Walcott se totiž netají konzervativním názorem na posvátné rodinné hodnoty a vírou, že tento názor budou sdílet i jeho zaměstnanci. Což v praxi znamená, že firma má být "rodinná" a při plánovaném propouštění odejdou jako první svobodní a bezdětní. Charliina nejlepší kamarádka Stacy Dobsonová má místo jisté, protože je vdaná, má dítě a úspěšně zatajila, že se s manželem rozchází. Poradí znepokojené přítelkyni, aby si rodinu vymyslela a tak Charlie obratem ruky vytvoří šťastné manželství s dcerou a hezkým domkem s bílým laťkovým plotem. Dokonce zvládne i nečekanou složitou situaci, když se k ní pozve Walcott na večeři i se svou manželkou Viktorií. Půjčit si od Stacy dům i s dcerou Nikolou není problém, horší je to s manželem. Ale i tady si Charlie poradí a najme si nezaměstnaného herce Bucka Maddocka. Ten kdysi hrál v seriálu milujícího manžela, a tak se do role rychle vžije a okouzlí nejen Walcotta s Viktorií, ale také Charlie. Zdá se, že místo je zachráněno, jenže pak nastanou komplikace. Nejen že kolem domu začne brousit Stacyin manžel, ale navíc se Walcott rozhodne po dobu opravy svého domu nastěhovat do sousedství, a tak Charlie musí v komedii pokračovat a doufat, že Buck bude ochoten znovu se ujmout role a obětovat jí další zakázky. Buck se naštěstí do Charlie zamiloval, jenže je otázkou, jak dlouho dokáže Charlie stále komplikovanější situaci zvládnout.

Zdroj: TV program


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Miguel Ángel Valcárcel

Valcárcel Miguel Ángel

Boguslawa Pawelec

Pawelec Boguslawa

Naposled navštívené:
Miguel Ángel Valcárcel

Valcárcel Miguel Ángel

Boguslawa Pawelec

Pawelec Boguslawa