reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 25.2.2017 a svátek má Liliana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Roadie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.10.2016
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.10.2016
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.11.2009
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.8.2016
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.7.2016
renya007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14438minih14438Noční můra v Elm Street 5: Dítě snu (1989) 
A Nightmare on Elm Street 5: The Dream Child n
minih50826minih50826Chuck (2007) [TV seriál] 
Chuck n
minih35794minih35794Líbí se mi co děláš (2003) 
I Love Your Work n
minih25625minih25625Hnízdo (1970) 
Hornet's Nest n
minih39782minih39782Cesta (2002) 
La vie promise n
minih104047minih104047Man America (2011) 
Somebody's Hero n
minih43044minih43044Americká kletba (2005) 
An American Haunting n
minih13688minih13688Navždy spolu (1995) 
Now and Then n
minih136217minih136217A Walk in the Woods (2015) 
A Walk in the Woods n
minih16499minih16499Poslední akční hrdina (1993) 
Last Action Hero n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.7 %
9   - curil
8   - Kycky
9   - oulisna
8   - MysteryIll
9   - kapelnik
6   - renya007
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141543
Osobností: 606289
Fotografií: 526444
Plakátů: 253923
Obsahů a biografií: 130296

Poslední komentáře

Stroj času (2002)

Jednoznačně !

Stroj času
Za mě paráda , knížku si   už nepamatuji ale jako   lajkovi mi to přijde   velkolepé jeden z filmu   který není těžké k   pochopení ( jde o více >

Autor: ph33 | Hodnocení: 8 / 10

Invaze terordaktylů (2016)

Tragédie

Invaze terordaktylů
Na tohle koukat v pátek   večer? Že jsem radši někam   nešel pařit :D Tragický   název filmu, tragické   postavy, tragické dialogy,   tragický více >

Autor: Lasy | Hodnocení: 3 / 10

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Hrdinský počin pilota nebo   prostě naučná rutina s   chladnou ? Sully dokáže, že   počítačová simulace nemá   lidský faktor.

Autor: wena | Hodnocení: 8 / 10

Texaský masakr motorovou pilou 3...

7/10

Texaský masakr motorovou pilou 3D
Ano film se mi líbil nemá   sice moc dobré efekty ale   film se mi líbil dobrý   příběh a zajímavý konec   za to shlédnutí to stojí.

Autor: Filip.Rakos | Hodnocení: 7 / 10

Texaský masakr motorovou pilou: ...

10/10

Texaský masakr motorovou pilou: Počátek
Jo tohle se   povedlo..zajímavý příběh   a krvavá akce doufám že   leatherface(2017-2018) bude   stejně dobrý jako tento.

Autor: Filip.Rakos | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.586/0.568