reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu RKO 281

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.3.2010
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.5.2009
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.8.2017
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.8.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.11.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.3.2014
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.11.2014
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.8.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.11.2010
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.5.2006
menderly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.7.2013
Mgb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih60036minih60036Neznámý (2011) 
Unknown n
minih24549minih24549Ženy u benzinu (1939) 
n
minih34779minih34779Bolek a Lolek na Divokém západě (1986) 
Bolek i Lolek na dzikim zachodzie n
minih51169minih51169Politická střelnice aneb Konečně bez cenzury (2009) [TV pořad] 
Politická střelnice aneb Konečně bez cenzury n
minih36179minih36179Paví pírko (1987) [TV film] 
Pávie pierko n
minih3952minih3952Běží, běží po předměstí (1973) 
Elle court, elle court la banlieue n
minih51324minih51324Všude dobře, proč být doma (2009) 
Away We Go n
minih24925minih24925Romeo a Julie 63 (1964) 
Romeo a Julie 63 n
minih138475minih138475Frankofonie (2015) 
Francofonia n
minih21897minih21897V kleštích (1987) [TV inscenace] 
V kleštích n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.5 %
8   - curil
9   - Lienocka22
7   - Snura
8   - Faye
8   - satyr
8   - Kycky
7   - Petak69
7   - MysteryIll
7   - rosta12
8   - Darkman7
8   - menderly
8   - Mgb

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

21:25 - 22:15

39 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Bratříček Karel

21:15 - 22:40

49 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Něžné vlny (2013) [2k digital]

20:20 - 22:20

104 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:40

109 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147136
Osobností: 623842
Fotografií: 556610
Plakátů: 264349
Obsahů a biografií: 134951

Poslední komentáře

První republika II - 11. díl (20...

První republika II - 11. díl
Mezi bratry jde o   nevraživost, Jaroslav Valenta   aby uchránil Marii,   manipuluje s důkazy, aby za   smrt Kloudy byl odsouzen   nevinný více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Darounická poudačka (1964) [TV i...

Darounická poudačka
Letitá pohádka z archivu   ČT, která je vysílána   většinou v období   vánočních svátků.   Obsazení je vynikající,   většinu herců tvoří   více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Home Sweet Home (2013)

Home Sweet Home
Bohužel, ale nezaujalo. 3   lidé, jeden dům a jedna   kočka, jeden je ujetý   Bastard a dva jsou manželé   na které útočí a s touhou   zavraždit, ale je to prostě   nuda.

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

O koních a lidech (2013) [DVD ki...

O koních a lidech
Plně se podepisuji pod   komentář Hugina, který   trefně film zhodnotil.   Nezávisle na jeho názoru mě   při sledování příběhu   napadlo stejné více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

La moglie vergine (1975)

La moglie vergine
Další z průměrných   komedií italské lechtivé   vlny ze sedmdesátých let, ve   které exceluje Renzo   Montagnani a Edwige Fenech.   Zejména více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.561/0.51