reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu RKO 281

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.8% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.3.2010
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.5.2009
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.8.2017
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.8.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.11.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.3.2014
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.11.2014
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.8.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.11.2010
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.5.2006
orimkacsirp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
10.1.2018
menderly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.7.2013
Mgb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15249minih15249Oživlá (1977) 
Audrey Rose n
minih60194minih60194Sledge Hammer, policajt s.r.o. (1986) [TV seriál] 
Sledge Hammer! n
minih84259minih84259Vysoká hra (1997) 
Top of the World n
minih146152minih146152Pomáda: Živě (2016) 
Grease: Live n
minih145472minih145472Manžel na hodinu (2016) 
n
minih26883minih26883Zápisník zmizelého (1969) [TV film] 
n
minih99644minih99644Odpad město smrt (2012) 
Odpad město smrt n
minih18862minih18862Ti, kdo věří (1987) 
The Believers n
minih75691minih75691Kdo je Clark Rockefeller? (2010) [TV film] 
Who Is Clark Rockefeller? n
minih46348minih46348Vlak do Yumy ve 3:10 (1957) 
3:10 to Yuma (1957) n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.8 % (13)
8   - curil
9   - Lienocka22
7   - Snura
8   - Faye
8   - satyr
8   - Kycky
7   - Petak69
7   - MysteryIll
7   - rosta12
8   - Darkman7
3   - orimkacsir
8   - menderly
8   - Mgb
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139070

Poslední komentáře

Den, kdy unesli papeže (1995) [T...

Den, kdy unesli papeže
Slabé hodně slabé. Ale co   čekat, když to režíruje   František Filip a je to   napsaný podle nějakýho   brazilskýho levicovýho   revolucionáře. 3 hvězdy   víc ani ťuk.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 3 / 10

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.297/0.259