Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Rise of the Footsoldier

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.10.2012
Hodně syrové a brutální to   jsem nečekal! Natočeno podle   skutečných událostí o to   víc zamrazí, že se něco   podobného děje a dít bude.   Vzestup fotbalového   chuligána a rváče na   vyšší mety zločinu,   hlavně obchod s drogama,   vymáhání dluhů atd.   Působivě a realisticky   natočeno!!
pigal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.4.2010
Scenar hadr
Od filmu som cakal omnoho   viacej a na jeho konci som bol   sklamany.Film polozil na   kolena slaby scenar,ktory   posobil chaoticky a ani   brutalne sceny nic   nezachranili.Vrcholom vsetkeho   bola hlavna postava Carltona   Leacha,ktora si poslednych 20   minut filmu prakticky nezahral   a jedine co robil bolo,ze stal   za barom a dej bol niekde   uplne inde.Film   nedoporucujem.Z podobneho   zanru je omnoho lepsi snimok   Green Street Hooligans.
Koldyn11
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.3.2009
Bezesporu jeden z   nejdrsnějších filmů,   který jsem doposud viděl.   Film popisuje vzestup Carltona   Leache z pohopouhého   fotbalového chuligána až na   jednoho z nejtvrdších a   nejobávanějších borců   Londýna a Essexu 90. let.   Film dle skutečné události   nás zavede například mezi   fotbalové ultras, do   londýnských barů ale také   do zapadlých uliček, kde si   nejedna mafie vyřizuje své   účty.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
John Thomas

Thomas John

Tristán Ulloa

Ulloa Tristán

Isa

Isa
Isa

Cesta do ráje (Path to Paradise)

Cesta do ráje
Path to Paradise

Naposled navštívené:
John Thomas

Thomas John

Tristán Ulloa

Ulloa Tristán

Isa

Isa
Isa

Cesta do ráje (Path to Paradise)

Cesta do ráje
Path to Paradise