reklama
 
ohodnotit

Rin Tin Tin

Finding Rin Tin Tin

Další název:
Rin Tin Tin: Skutočný príbeh (SK)
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
90 minut
„Skutečný příběh o legendárním německém ovčákovi.“

Celkové hodnocení filmu Rin Tin Tin

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.2% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.5.2011
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.2.2011
veverka-zrzka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.1.2010
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.1.2009
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.1.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.10.2009
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.2.2009
Roman333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.7.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.8.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.11.2009
Roman.H
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.11.2010
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.2.2013
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2009
kalinjan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.11.2009
Gepardice777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.3.2009
Punta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.3.2010
Doktor_Millhaus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.7.2008
bebe25
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.8.2008
bobo1126
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.11.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13200minih13200Muž z Londýna (1974) 
n
minih11257minih11257Legenda (1985) 
Legend n
minih36700minih36700Dogville (2003) 
Dogville n
minih30391minih30391Beethoven 3 (2000) 
Beethoven's 3rd n
minih131065minih131065Dáma ve zlatém (2015) 
Woman in Gold n
minih68443minih68443Zakletá nevěsta (1939) 
Vasilisa prekrasnaja n
minih8722minih8722Hrdina jedné noci (1935) 
Hrdina jedné noci n
minih146876minih146876Slíbená princezna (2016) [TV film] 
Slíbená princezna n
minih12155minih12155Matka Kráčmerka (1934) 
n
minih50635minih50635Na hraně lásky (2008) 
The Edge of Love n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.2 % (19)
7   - Erkul
7   - green-tea
8   - veverka-zr
7   - Justik66
7   - moldovan
9   - satyr
9   - Obivan
5   - Roman333
5   - miroslav22
8   - rosta12
4   - Roman.H
10 - POČÍTAČ
7   - Sandruska
8   - kalinjan
10 - Gepardice7
9   - Punta
5   - Doktor_Mil
10 - bebe25
4   - bobo1126

TV Program

ČT1 - Banánové rybičky (1999) [TV po...

00:40 - 01:05

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Lech Walesa

00:25 - 01:20

21 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

00:30 - 01:20

16 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

23:55 - 00:50

51 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636667
Fotografií: 579172
Plakátů: 275832
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Kam zmizel kurýr (1981)

URČITĚ PODÍVAT

Kam zmizel kurýr
1. přínos filmu pro diváka:   poměrně veliký, film může   přinášet zájem o vesmír   jako takový, případně o   mystické jevy, nebo i "jen" o   více >

Autor: vesmirny | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.116/0.078