Zari
ohodnotit

Reportér

The Paperboy

Žánr:
Rok:
2012
Délka:
111 minut
„Dva bratři a jedna krásná žena pátrají po vině či nevině odsouzeného vraha.“
Popis / Obsah / Info k filmu Reportér
Sexuálně a rasově zabarvený film noir na Oscara nominovaného režiséra Lee Danielse (Precious), přivádí diváky do 60. let minulého století do městečka na jižní Floridě, kam se po letech vrací uznávaný investigativní reportér Ward Jansen (Matthew McConaughey) společně se svým profesionálním partnerem Yardleym Achemanem (David Oyelowo), aby společně pracovali na senzačním a kariéru upevňujícím kontrovezním příběhu. S pomocí mladšího Wardova bratra Jacka (Zac Efron) a smyslné fanynky Charlotty Blessové (Nicole Kidman) se snaží dokázat, že lovec aligátorů Hillary Van Wetter (John Cusack) byl neprávem odsouzen za vraždu zkorumpovaného místního šerifa. Film byl natočen podle provokativního bestselleru Pete Dextera (Mulholland Falls, Rush). Kritika vyzdvihuje zejména herecký výkon Nicole Kidman, která je v nezvyklé roli Charlotte Bless naprosto úchvatná.


Autor: Xanthe

Popis / Obsah / Info k filmu Reportér
Píše se rok 1969. Ostřílený reportér Ward Jansen (Matthew McConaughey) se s kolegou vrací do svého rodného města na Floridě. Chce na místě činu získat více informací o událostech, po kterých se samotářský lovec aligátorů, Hillary van Wetter (John Cusack), ocitl v cele smrti. Van Wetter čeká na popravu kvůli vraždě šerifa, z níž byl usvědčen navzdory chybějícím důkazům. V pátrání pomáhá Wardovi i jeho mladší bratr, Jack (Zac Efron), a půvabná Charlotte (Nicole Kidman), jež věří v lovcovu nevinu. Ne každý ve městě ale jejich snahu vítá s nadšením a ne každý s nimi chce hrát čistou hru.

Zdroj: JOJ


Popis / Obsah / Info k filmu Reportér
Slavný investigativní reportér Ward se v roce 1969 vrací domů do malého městečka na Floridě, aby tu pátral po vině či nevině odsouzeného vraha Hillaryho. S ním přijíždí i jeho černošský kolega, který je tu ale trnem v oku nejednomu místnímu. Ward s kolegou pátrají po tom, zda Hillary nebyl odsouzen za vraždu zkorumpovaného šerifa neprávem. Hillary je násilník a všichni věří, že vraždil, i když proti němu neexistují důkazy. Jack, Wardův mladší bratr, dělá oběma novinářům řidiče. Je tu i krásná Charlotte, zamilovaná do Hillaryho, i když ho nikdy neviděla a jen si s ním dopisuje. Má v krabicích schované všechny výstřižky z novin o Hillaryho případu, takže se přidává do pátrání. Společně chtějí dostat Hillaryho z cely smrti. Wardovi se ale na případu stále něco nezdá. Nakonec je Hillary propuštěn, přijíždí si pro Charlotte, která si ale už není jistá, že s ním chce strávit zbytek života. Začíná se jí totiž líbit Jack. Hillary ji ale přesto odváží do svého domu uprostřed močálů, kde dojde k závěrečnému utkání o krásnou ženu.

Zdroj: Nova


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Vražedné šifry: San Francisco

23:30 - 00:20

42 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Čas zabíjet (1996)

22:10 - 00:35

122 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Křižovatka smrti 2 (2001)

23:30 - 01:20

42 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Prima - Šefové na zabití (2011)

23:45 - 01:45

27 minut již uběhlo
93 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Anatomie vášně (Anatomy of a Seduction)

Anatomie vášně
Anatomy of a Seduction

Nebezpečná rychlost 2: Zásah (Speed 2: Cruise Control)

Nebezpečná rychlost 2: Zásah
Speed 2: Cruise Control

Naposled navštívené:
Anatomie vášně (Anatomy of a Seduction)

Anatomie vášně
Anatomy of a Seduction

Nebezpečná rychlost 2: Zásah (Speed 2: Cruise Control)

Nebezpečná rychlost 2: Zásah
Speed 2: Cruise Control