Zari
ohodnotit

Litva, do toho!

Redirected

Další název:
Uz Lietuva!
Žánr:
Rok:
2014
Délka:
115 minut

Obsah filmu Litva, do toho!

 
Čtyři přátelé, kteří se poprvé stali zloději, John, Ben, Tim a Michael (Gil Darnell, Anthony Strachan, Oliver Jackson, Scot Williams) se náhodou octnou v úzkých ve východoevropské zemi a musí bojovat o návrat domů se šlapkami, pašeráky, špinavými policisty, laciným pivem a chorými fantaziemi. Aby si zachránili „holé zadky“, musí překonat kulturní šok a hlavně utvrdit své přátelství…

Autor: SvoKar
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Oficiální stránka:
redirectedmovie.com
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazykové verze:
anglická, ruská, litevská
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Litva, do toho! >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

POMOthy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.12.2018
Druhá polovina to zachraňuje, přesunem na   venkov a vkročením tamnějších postav do   příběhu je už i docela vtipná. Ale to   neustálé naprosto nelogické objevování a   potkávání se postav kdykoliv a kdekoliv, které   se ani nesnaží tvářit jako absurdně   náhodní, film stahuje na úroveň laciné   taškařice. Co u filmu naopak potěší je, že   si Litevci, přiznávajíc obdiv ke Guyu   Ritchiemu, natočili odsýpající zběsilou   žánrovku s britskou akční hvězdou,   odehrávajíci se zčásti v Londýně. A že se v   ní nebáli až karikaturisticky přepáleně   pojmout svoji zemi jako “východoevropský   prdelákov” plný zlodějů, úchyláků a   nejhrubšího vidlákovství.
Pecik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.4.2015
Zvláštní drama o prchající partě   amatérských lupičů. Jediný dobrý herec   Vinnie a pouze pár zajímavých scén, ale jako   celek nebylo příliš o co stát.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Litva, do toho! (2014)Litva, do toho! (2014)Litva, do toho! (2014)Litva, do toho! (2014)
Reklama