Cerven
ohodnotit

Recon 2020: Masakr na planetě Caprini

Power Corps

Další název:
Recon 2020: The Caprini Massacre
Žánr:
Země:
Rok:
2004
Délka:
92 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Recon 2020: Masakr na planetě Caprini
POZOR SPOILER

Nepřátelská rasa Šedivých byla vedena neviditelnými Mahary a napadla Zemi. Maharové rozkázali Šedivým proměnit Zemi v radioaktivní pustinu. Zbytky lidstva se vydávaly ke hvězdám, aby zde vedly válku odporu. Ale nájezdy Maharů jsou častější a tyto bojůvky vyhledávají. Naopak lidé vysílají jednotky, aby zase ničily je. My budeme svědky jedné z takových akcí.

Galaktická námořní pěchota v sytému Pluto má poplach. Sedmičlenná jednotka vedená seržantem Sharpem má proniknout na Caprini a provést průzkum továren. Ti, co tam byli, byli zabiti análními sondami. Hned po výsadku zlikvidují hlídacího robota a jsou napadeni roztoči. Bojují a bojují, střílejí a střílejí. Blonďatá členka týmu Fooxová, pilotka, se zatím honí s mimozemskými stroji ve vzduchu. Jeden stroj zničí a přidává se k ostatním na povrchu planety. A později je zraněna. Mrtvol přibývá, celá Sharpov jednotka je nahlášena jako nezvěstná. Nadřízení tam posílají Karu. Ale „Sharpovci“ jsou naživu a snaží se najít Fooxovou, která upadla. Ne na zem, ale do zajetí. Oddíl se setkává s Karou. Do boje zasahují zombie, upíři a vlkodlaci, jak říká jeden z týmu. Dokonce jsou napadeni jakýmsi tříhlavým monstrem. Následně se znovu dostávají do kontaktu s Antonem a jeho tlupou, která má v zajetí Fooksovou. Dochází k boji muže proti muži, a nakonec dochází ke shození jaderných bomb.


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Recon 2020: Masakr na planetě Caprini
Píše se rok 2020 a planeta Země byla zničena radioaktivním zářením nepřátelských vetřelců Ma´har. Zbylá lidská rasa přežívá na vzdálené planetě, kde je chráněna galaktickou námořní pěchotou. Aby byla uchráněna před dalšími útoky Ma´haru, je speciální komando vedené seržantem Sharpem vysláno na planetu Caprini, kde je hlavní základna Ma´haru, aby Ma´har definitivně zničili. Zde seržant Sharp se svými muži objeví tajné laboratoře, kde se unesené nebo zabité lidské oběti uměle oživují a přetvářejí v zombie, vlkodlaky, tříhlavé příšery a další stvůry za účelem zničení celé lidské civilizace…


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:00 - 04:35

58 minut již uběhlo
97 minut zbývá do konce

ČT2 - Konec války v barvě

02:25 - 03:10

33 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

02:50 - 03:45

8 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

02:30 - 03:30

28 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Reklama