Zari
ohodnotit

Rande naslepo

Blind Dating

Další název:
Blind Guy Dating; Blind Guy Driving
Rok:
2006
Délka:
95 minut
„Jen na vlastní nebezpečí“
Popis / Obsah / Info k filmu Rande naslepo
Danny je od narození slepý, jeho milující rodina se vždy snažila, aby měl spokojené dětství a vyrůstal jako každý jiný kluk. Slepota mu tedy nebrání v tom, být jedním z nejpopulárnějších kluků ve městě. Naskytne se pro něho šance, že by mohl vidět, ale musí se rozhodnout, zda se podrobí velmi nebezpečné operaci. Během vyšetření se na klinice seznámí se zdravotní sestrou Leezou. Je sice trochu drzá, ale sympatická. Dannyho bratr Larry je velký sukničkář, a proto je velmi překvapen, když zjistí, že bratr, pokud jde o dívky, je stydlivý a nervózní, a co víc, je ještě panic. Rozhodne se tedy zasáhnout. Domluví bratrovi rande "naslepo". Na prvním, jak Danny předpokládal, ho dívka celý večer lituje. Pak následuje jedno příšerné rande za druhým, což Dannyho utvrdí v tom, aby podstoupil operaci. Na klinice se Danny opět setkává s Leezou, která je snad jedinou normální dívkou ve městě. Danny ji pozve na večeři, ale ona odmítne. Netuší, že Leeza je Indka a je zasnoubená s mužem, kterého pro ni našel její otec, zcela podle indické tradice. Leeza se do Dannyho zamiluje, ale musí bojovat s tradicí, kde je láska měřena respektem k rodině.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Rande naslepo
Leera je Indka, která pracuje v lékařském výzkumném oddělení a je zasnoubená s mužem, kterého pro ni našel její otec, zcela podle indické tradice. Leeza se v zaměstnání setká s Dannym, který je od narození slepý. Danny chce podstoupit nebezpečnou operaci mozku, která mu možná umožní vidět. Leeza se do Dannyho zamiluje a musí bojovat s hinduistickou tradicí, kde láska je měřena respektem k rodině, lojalitou k rodině….

Zdroj: IKO Cable, s.r.o. (Film+)


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Rande naslepo
RANDE NASLEPO je komedie o inteligentním, sebevědomém, hezkém mladém muži, Dannym (Chris Pine), který je od narození slepý. Slepota mu ale rozhodně nebrání v tom, být jedním z nejpopulárnějších kluků ve městě a být dokonce eso v basketu. Jeho bratr Larry (Eddie Kaye Thomas, AMERICAN PIE), velký sukničkář, je právě proto velmi přiekvapen, když zjistí, že pokud jde o holky, je Danny strašně stydlivý a nervózní a co víc, je ještě panic. Rozhodne se tedy zasáhnout.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Reportéři ČT (2004) [TV cyklus...

21:10 - 21:55

30 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Pluk mizerů

21:00 - 22:05

40 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

21:40 - 22:50

0 minut již uběhlo
70 minut zbývá do konce

Prima - Kriminálka Kraj (2022) [TV ser...

21:40 - 22:40

0 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Bénédicte-Lala Ernoult

Ernoult Bénédicte-Lala

Angela Gots

Gots Angela

Naposled navštívené:
Bénédicte-Lala Ernoult

Ernoult Bénédicte-Lala

Angela Gots

Gots Angela