Zari
ohodnotit

Rande na jednu noc

Nick and Norah's Infinite Playlist

Další název:
Nick und Norah - Soundtrack einer Nacht
Rok:
2008
Délka:
90 minut
„Dva osamělí brzy pochopí, že štěstí často může ležet mnohem blíž, než jsou si ochotni připustit.“
Popis / Obsah / Info k filmu Rande na jednu noc
Na počátku této úsměvné romantické komedie stojí dva mladí lidé, obyčejný kluk - basák z nic moc kapely a tuze dobře situovaná dcera majitele prestižního nahrávacího studia, a popravdě je nepojí vlastně vůbec nic. Snad jen to, že mají podobný vkus na písničky. Oba si právě prošli bolavými rozchody, jejich srdce jsou opuštěná a uzavřená před světem. Přesto ale občas stačí jediná noc, aby se z mraky poseté oblohy nad New Yorkem vyklubalo slunce a vše kolem najednou začalo být krásnější než kdykoli dřív. A právě to ostýchavý Nick a sebejistá, nedůvěřivá, otázkami překypující Norah tuto noc zažijí, když hledají tajný koncert oblíbené nezávislé „indie“ kapely. Natolik zvláštní pár Manhattan možná ještě neviděl. Ale co. Láska má miliony podob. V hlavních rolích Michael Cera, známý především díky populárnímu snímku Juno, a půvabná Kat Dennings.

Zdroj: HBO Europe


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Rande na jednu noc
Nick by rád znovu získal Tris, která se s ním před časem rozešla. Dokonce pro ni skládá písně, ale ji nezajímají, místo toho udělají dojem na Norah, která ho sice nezná, přesto se do něj prostřednictvím jeho písní zamiluje. Nick a jeho kamarádi Dev a Thom vystupují jako punk-rocková skupina v newyorských klubech. Na jeden z jejich koncertů vyráží i Tris s Norah. Půvabná, ale přihlouplá Tris si z ní stále utahuje, že má bohatého otce, slavného hudebního producenta, ale stejně si nedokáže najít kluka. Norah ji chce přesvědčit o opaku, a tak se vrhne na kytaristu postávajícího u baru. Netuší, že si právě vybrala Trisina bývalého přítele, Nicka. Mladík je nejprve zmatený, nakonec ale přistoupí na její hru. Po koncertu u jeho auta čeká Tris, která nesnesla pomyšlení, že by Nicka získala právě Norah. A tak začíná noc plná překvapení...

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Rande na jednu noc
Jsou to 3 týdny, 2 dny a 23 hodin, co se Tris rozešla s Nickem. A právě se objevila s novým přítelem. Jak si ho mohla najít tak rychle?
Takto začíná příběh o Nickovi, Norah a Manhattanu. Začíná noc jeptišek-striptérek, hotelových pokojů z ledu, ruského jídla, psychotických expřítelů a roztomile trapných expřítelkyň. Je to také noc stvořená pro držení za ruce, psaní písní a zpívání v dešti. Je to noc, na kterou nikdy nezapomenou.


Autor: efCZa

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - F.L. Věk (1970) [TV seriál]

11:10 - 12:00

20 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Jak se žilo v New Yorku roku 1...

10:55 - 11:50

35 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Policie Modrava (2011) [TV ser...

10:25 - 11:55

65 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Partie Terezie Tománkové

11:00 - 12:00

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Daddy's Girl

Daddy's Girl
Daddy's Girl

César Évora

Évora César

Naposled navštívené:
Daddy's Girl

Daddy's Girl
Daddy's Girl

César Évora

Évora César