Zari
ohodnotit

Rána deštníkem

Le coup du parapluie

Žánr:
Země:
Rok:
1980
Délka:
92 minut
„Zmatek nad zmatek kolem pravého a nepravého zločince a neobvyklé smrtící zbraně.“
Popis / Obsah / Info k filmu Rána deštníkem
POZOR - Následují text obsahuje spoilery!!!

Grégoir Lecomt je neuznaný herec, ale také holkař. Má však dostat roli ve filmu, ovšem není na ni sám. Cestou do kanceláře, kde má podepsat smlouvu, potkává člověka, o kterém si myslí, že je to jeho konkurent. Ve skutečnosti je to vrah jménem Moskovitz. Grégoire na něj převrhne kýbl s nějakým svinstvem a sám se ocitá v kanceláři, kde se mají dojednat podrobnosti. Vůbec netuší, že si kanceláře popletl.

A tak dostává úkol od mafie. Má zabít muže zvaného Velryba. Jedna z Lecomtových milenek, policistka Josyane pak nechtěně omráčí Moskovitze a Grégoira vyhazuje z bytu. Ten tedy odchází, ale ještě si zajde pro zbraň, totiž vraždící deštník. Pak odjíždí do Saint-Tropez a s ním i jeho obdivovatelka Sylvette. Hned v letadle Lecomt deštníkem nechtěně zabije jednoho z nepřátel. Na místě činu Velryba slaví narozeniny a zde se ocitá i Grégoirova předchozí milenka Josyane. Je nasnadě, že se obě milenky nesmějí potkat, což ovšem vyvolává řadu konfliktních, ale hlavně komických situací. Ocitá se zde i Mozkowitz, který hodlá vraždit za každou cenu. Nejprve odstraní osobního strážce Velryby, Inda Radi Kahna. Pak má namířeno přímo na něj a také na Grégoira. Dostat se z této situace nebude pro našeho hrdinu vůbec jednoduché…


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Rána deštníkem
Tentokrát ztělesnil nepříliš úspěšného a stejně tak málo zaměstnaného herce Grégoira Lecomta, který se živí v reklamách na psí konzervy, má malou roli v představení divadelní kavárny a jeho jedinou vášní jsou krásné ženy. Jeho milenka Josyane pracuje u dopravní policie, a tak má díky svým kolegyním perfektní přehled o dalších milostných avantýrách "svého" přítele. Jednoho dne má Grégorio podepsat smlouvu na malou filmovou roli zabijáka, omylem se však dostane do kanceláře mafiána Barberiniho. Ten očekává skutečného nájemného vraha, aby jej pověřil vraždou obchodníka se zbraněmi v Saint Tropez, kde milionář chystá velkolepou oslavu svých narozenin. Zatímco Grégoire vše považuje za scénář, skutečný zabiják Moskowitz se již dovtípil pravdy a vydal se po hercových stopách, aby jej zabil. Do společnosti herce se vetře vyzývavá blondýnka Bunny, která je ve skutečnosti inspektorkou protišpionážní služby. To všechno samozřejmě nezůstane bez následků.

Zdroj: Nova


Popis / Obsah / Info k filmu Rána deštníkem
Herec Lecomte netuší, že největší roli mu nepřipraví zkušený scénárista kriminálních filmů, ale sám život v podobě krvežíznivého mafiánského šéfa. Dobrodružství vyvrcholí zcela nečekaně v luxusním hotelu v Saint-Tropez.


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Místo činu: Drážďany - Parasom...

21:40 - 23:09

72 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Návrat Casanovy

22:25 - 00:00

27 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

21:45 - 23:10

67 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Honeymoon - líbánky k nepřežit...

22:40 - 23:30

12 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Žralok útočí 2 (Shark Attack 2)

Žralok útočí 2
Shark Attack 2

Anita v ráji

Anita v ráji
Anita v ráji

Naposled navštívené:
Žralok útočí 2 (Shark Attack 2)

Žralok útočí 2
Shark Attack 2

Anita v ráji

Anita v ráji
Anita v ráji