Zari
ohodnotit

Rampage: Ničitelé

Rampage

Další název:
Besnenie (SK)
Rok:
2018
Délka:
107 minut
Premiéra v ČR:
12.4.2018
„Velký potkal většího“
Popis / Obsah / Info k filmu Rampage: Ničitelé
POZOR, SPOILER

Ve vesmírné stanici se něco děje. Jediná astronautka Atkinsová, která přežila, se snaží uprchnout před kočkou, co už není kočka. Není jí povolen útěk, má nejdříve zajistit vzorky. Ona tak učiní a prchá v záchranném modulu. Ale ten exploduje a nádoba se vzorky míří k Zemi.

Davis Okoye zde pracuje s gorilami. Největší z nich, albín George, umí i znakovou řeč. Je to mírumilovný tvor. A právě tento tvor je jednoho dne nalezen u medvěda v jeho výběhu. Medvěd je zabit a gorilí samec je zle poraněn. Ovšem je jasné, že zabil medvěda. Také začíná nekontrolovaně růst. Davis najde v pralese schránku a netuší, že mimo gorily je z ní nakažen i vlk a aligátor. To vše je dílem dvou sourozenců Wydenových, Claire a Bretta. Jde o výzkum DNA.

George prchá ze svého prozatímního „vězení“, ale na útěku je uspán. Zatím v džungli bojují Claiřini žoldáci s vlkem a všichni na to doplatí. K Davisovi se přidala dívka, dr. Kate Caldwellová. která kdysi dělala pro Claire, ale pak poznala, oč jde a odešla. Zrovna převážejí Georgeho letadlem i přes marná Davisova varování. Gorila se probudí a začne dělat rotyku, což donutí Davise vyskočit a bere s sebou i agenta Russella, který tomu velel.

Na Zemi byl mezitím spuštěn signál pro infikovaná zvířata, aby přišla ke zdroji. Ona to učiní, takže se po městě prochází jak gorila, tak vlk i aligátor. Ničí vše, co mají v cestě a armáda si neumí poradit. Zato Kate si rady ví a v Claiřině laboratoři zcizí sérum. Je přitom i s Davisem načapána a nastává tvrdý boj. Po něm se podaří podat ukradenou protilátku Georgovi. Ten se tedy staví na Davisovu stranu, stejně jako předtím agent Russell, a začíná bitva proti dvěma obludám, které jsou však mnohem silnější. Vypadá to na marný boj.


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Rampage: Ničitelé
Hlavní hvězdou akčního dobrodružného filmu režiséra Brada Peytona je hvězda světového formátu Dwayne Johnson.

Mezi samotářským primatologem Davisem Okoyem (Johnson) a výjimečně inteligentním gorilím samcem Georgem, o kterého se Davis stará od jeho narození, vzniklo velmi pevné pouto. Nezdařený nebezpečný genetický experiment však změní toho mírného lidoopa v obrovské zuřící monstrum. A jako by to nestačilo, brzy se zjistí, že podobně jsou zmutována i další zvířata. Když se tito uměle vytvoření alfa predátoři nekontrolovatelně řítí Severní Amerikou a ničí vše, co jim přijde do cesty, Okoye začne ve spolupráci se zdiskreditovaným genetickým inženýrem vyvíjet protilátku a probíjí se nevyzpytatelným bojištěm, nejen aby zastavil hrozící celosvětovou katastrofu, ale také aby zachránil strašlivého netvora, který býval jeho přítelem.

Zdroj: Vertical Entertainment


Popis / Obsah / Info k filmu Rampage: Ničitelé
Primatológ Davis Okoye (Dwayne Johnson), ktorý si drží ľudí od tela, zdieľa nepochybnú väzbu s Georgeom, mimoriadne inteligentnou gorilou o ktorú sa stará od jej dvoch rokov. Ale vykonaním nebezpečného experimentu, ktorý sa vymkne spod kontroly, zmení miernu opicu na zúrivé monštrum obrovských rozmerov.

A aby toho nebolo málo, čoskoro sa objavia aj iné druhy zvierat, ktoré boli podobne zmutované. Vzhľadom na to, že sa títo novovytvorení alfa predátori rútia naprieč krajinou a ničia všetko, čo im stojí v ceste, Okoye a jeho tím vytvárajú protilátku, ktorá má zastaviť globálnu katastrofu a zároveň zachrániť strach naháňajúce stvorenie, ktoré bolo kedysi jeho priateľom.

Continental Film SK


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Moje válka (Boźe skrawki / Edges of the Lord)

Moje válka
Boźe skrawki / Edges of the Lord

J. Ksandr

Ksandr J.

Naposled navštívené:
Moje válka (Boźe skrawki / Edges of the Lord)

Moje válka
Boźe skrawki / Edges of the Lord

J. Ksandr

Ksandr J.