reklama
 
ohodnotit

Ragan

Rok:
1968
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Ragan

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.3.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.9.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.4.2012
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.5.2009
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
jafesi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3759minih3759Ben Hur (1959) 
Ben-Hur n
minih51814minih51814Ciao bella (2007) 
Ciao bella n
minih41425minih41425Cradle Of Fear (2001) 
Cradle Of Fear n
minih32320minih32320Eurythmics - Greatest Hits (1991) 
Eurythmics - Greatest Hits n
minih23000minih23000Alaska.de (2000) 
alaska.de n
minih27754minih27754Chuckyho nevěsta (1998) 
Bride of Chucky n
minih27838minih27838Útok na ponorku (1997) [Video] 
Crash Dive n
minih44601minih44601Bílý duch (1988) 
White ghost n
minih4847minih4847Byl jsem upírem (1986) 
n
minih38999minih38999Stopa smrti (2002) [TV film] 
Pavement n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.3 % (8)
3   - Agostino
3   - Kuvik
7   - R.RICKIE
8   - dederon
3   - deatdavid
2   - Collie
6   - Status
9   - jafesi

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV ep...

11:05 - 12:00

9 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

ČT2 - Zabijte Hitlera!

11:05 - 12:00

9 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:00 - 11:50

14 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Inga Lindström: Gréta se vdává...

10:25 - 12:15

49 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151235
Osobností: 635255
Fotografií: 575787
Plakátů: 273865
Obsahů a biografií: 139046

Poslední komentáře

Kazišuci (2018)

Kazišuci
║Rozpočet   $21miliónov║Tržby USA   $60,147,900║Tržby   Celosvetovo $93,657,703▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA více >

Autor: T2 | Hodnocení: 1 / 10

Nehoda (2012) [TV epizoda]

Nehoda
Pěkně to měl ten hajzlík   vymyšlený, ale naše známá   mordparta to stejně   rozlouskla. Konec kdy ho   zachraňuje maminka s   dítětem sice více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Čas pracuje pro vraha (1979)

Alvin

Čas pracuje pro vraha
Dobré to bolo, páčilo sa mi   to, len na mene hlavneho   hrdinu som sa pobavil. Marha   je ťažko pravdepodobné   meno, ono to totiž znamená v   maďarčine "hovado"   ????????????

Autor: alvin | Hodnocení: 7 / 10

Stávka (2006) [TV film]

Stávka
I USA mají svá obtížná   období vývoje. Šedesátá   léta nebyly revoluční jen v   Evropě, ale také za mořem.   Samostatnou kapitolou je   více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 7 / 10

Hurá na Francii (2013) [2k digit...

Hurá na Francii
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby   Celosvetovo $9,836,000▐   praštenosť ktorá chce   konkurovať Boratovi ale ten   je len jeden /45%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.193/0.156