ohodnotit

Ragan

Rok:
1968
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Ragan

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.3.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.9.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.4.2012
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.5.2009
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
jafesi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2577minih2577Aféry Christiny Keellerové (1963) 
n
minih46507minih46507REC (2007) 
[Rec] n
minih5998minih5998Delta Force 2 - Kolumbijská spojka (1990) 
Delta Force 2: Operation Stranglehold n
minih55399minih55399Sharpův orel (1993) [TV film] 
Sharpe's Eagle n
minih36375minih36375Přežít kriminál (2000) 
Lockdown n
minih15345minih15345Pán šelem: Braxovo oko (1995) 
Beastmaster: The Eye of Braxus n
minih53791minih53791Ošklivka Betty (2006) [TV seriál] 
Ugly Betty n
minih19810minih19810Střela (1996) 
Bullet n
minih33715minih33715Boris Godunov (1989) 
Boris Godounov n
minih15507minih15507Past na kachnu (1978) 
Past na kachnu n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.3 % (8)
3   - Agostino
3   - Kuvik
7   - R.RICKIE
8   - dederon
3   - deatdavid
2   - Collie
6   - Status
9   - jafesi

TV Program

ČT1 - Rapl

20:00 - 21:05

54 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Apokalypsa - Hitler

20:00 - 21:00

54 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

20:20 - 21:20

34 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Prima - Modrý kód (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:30

39 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154563
Osobností: 640016
Fotografií: 588860
Plakátů: 279931
Obsahů a biografií: 141630

Poslední komentáře

Předvečer svátku Všech svatých (...

Předvečer svátku Všech svatých
Prostě kultovní horor.   Líbil se mi, herci super,   režie výtečná. Sice mám   radši Vřískota, ale na   tohle se taky někdy kouknu.   Co mi ale více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Plivu na tvůj hrob (1978)

Plivu na tvůj hrob
Plivu na tvůj hrob si   zakládá hlavně na   autentičnosti a možná to je   právě i ten důvod, proč ve   filmu není hudba. Místy mi   to vadilo, více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Oni 2: Noční kořist (2018)

Oni 2: Noční kořist
Mnohem lepší než jednička.   Děj je zasazen do campu, což   má prostě prvky hororu a je   vám jasné že se tam něco   stane. Film si výborně hraje více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Oni (2008)

Oni
Tenhle home invasion horor se   mi líbil. Nebyl bez chyby   nebo výborný, to ne, ale byl   dobrý. Režisérův účel   byl hlavně ten, aby se divák více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 6 / 10

Masakr v Texasu (1994)

Masakr v Texasu
Jsem jeden z mála, kdo dal   čtyři hvězdy. Dialogy jsou   místy sice debilní, ale mně   se to líbilo. Hlavně výkon   tehdy mladého McConaugheyho, více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.202/0.172