Zari
ohodnotit

Radio

Žánr:
Rok:
2003
Délka:
98 minut
„Trenér fotbalového mužstva bere pod svá křídla mentálně postiženého muže.“
Popis / Obsah / Info k filmu Radio
Film Radio, inspirovaný skutečnými událostmi, sleduje přátelský vztah trenéra středoškolského fotbalového týmu (Ed Harris) a mentálně postiženého muže, přezdívaného Radio (Cuba Gooding Jr.). Jejich výjimečné přátelství dokáže změnit zažité stereotypy v městečku v Jižní Karolíně.

Radio zastává ve městě roli samotáře, ovšem jen do té doby, než se spřátelí s Haroldem Jonesem, oblíbeným středoškolským fotbalovým trenérem. Mentálně zaostalý Radio je zpočátku nedůvěřivý, avšak trenér Jones si postupně získá jeho důvěru a otevře mu tak cestu do světa, který Radio prozatím neměl šanci poznat. Vysvětlí mu fotbalová pravidla a pozve ho, aby se připojil k výuce v jeho třídě. Trenér Jones bojuje proti tomu, aby byl Radio vyloučen. Nakonec však bude muset udělat těžké rozhodnutí, kterým ohrozí nejen jejich prohlubující se přátelství, ale i vlastní kariéru fotbalového trenéra.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Radio
Pro každého, kdo někdy o něčem snil a měl odvahu něco pro svůj sen udělat, přichází skutečný životní příběh Roberta "RADIO" Kennedyho. Prožijete s ním jeho změnu - z mladíka, kterému nikdo nerozuměl se stává trenér, bez kterého se už neobejdou. Spolu s hlavním trenérem Haroldem Jonesem, RADIO motivoval fotbalový tým stát se šampióny a město mu otevřelo své srdce. RADIO - film o muži, který dokázal, že ta největší vítězství na světě se v životě opravdu stávají.
DVD Express


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Dary hadího krále (1977) [TV i...

14:05 - 15:00

47 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Na cestě po Mazurských jezerec...

14:45 - 15:10

7 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - To ty nosíš smůlu, lásko (2023...

13:35 - 15:50

77 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Prima - Zahradník po ruce

14:10 - 14:55

42 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Reklama