reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Raději zemřít

Death Before Dishonor

Žánr:
Rok:
1986
Délka:
87 minut
„Mariňáci proti teroristům.“

Celkové hodnocení filmu Raději zemřít

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.9.2013
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.9.2010
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.5.2010
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2007
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.1.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2007
Pauzik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.11.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
23.4.2011
Nob.r
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.1.2008
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
mirdam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44133minih44133Hunter (1984) [TV seriál] 
Hunter n
minih37404minih37404Kdo je kdo (1973) [TV film] 
Kdo je kdo n
minih39481minih39481Válka světů (2005) 
War of the Worlds n
minih6534minih6534Dobrodruzi (1967) 
Les Aventuriers n
minih11081minih11081Lady a Tramp (1955) 
Lady and the Tramp n
minih108642minih108642Cesta na Borneo (1983) [TV film] 
n
minih11232minih11232Lebkouni (1989) 
Alien Nation n
minih37577minih37577Svatební košile (1978) 
Svatební košile n
minih47199minih47199Pes zabiják (1984) 
Leviatán n
minih38663minih38663Klíč k vraždě (2004) 
Twisted n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.5 %
7   - martin.stu
5   - RM
6   - AGAMEMNON
6   - Elementik
9   - dederon
7   - rosta12
8   - Pauzik
2   - miroslav22
5   - Nob.r
3   - Ladik80
3   - mirdam
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605789
Fotografií: 526198
Plakátů: 253750
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Obsluhoval jsem anglického krále...

Obsluhoval jsem......

Obsluhoval jsem anglického krále
Docela ubohost zejména   zásluhou mladého   představitele. Na základě   článků v časopisech jsem   očekával veledílo a pak   jsem byl zklamán.

Autor: devalera | Hodnocení: 4 / 10

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.246/0.219