reklama
 
ohodnotit

Raději zemřít

Death Before Dishonor

Žánr:
Rok:
1986
Délka:
87 minut
„Mariňáci proti teroristům.“

Celkové hodnocení filmu Raději zemřít

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.9.2013
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.9.2010
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.5.2010
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2007
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.1.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2007
Pauzik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.11.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
23.4.2011
Nob.r
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.1.2008
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
mirdam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53992minih53992Pod dohledem (1991) 
Under Surveillance n
minih5628minih5628Čínský měsíc (1994) 
China Moon n
minih33897minih33897Kritický bod (2001) 
Critical Mass n
minih19778minih19778Lampasy (1981) 
Stripes n
minih115049minih115049Dovolená za trest (2014) 
Blended n
minih22749minih22749Voyeur (2000) [TV seriál] 
The Voyeur n
minih20309minih20309Špióni jako my (1985) 
Spies Like Us n
minih31964minih31964Lásce na stopě (2001) 
Serendipity n
minih56980minih56980Železný šéf (1977) 
Il Prefetto di ferro n
minih13089minih13089Murphyho zákon (1986) 
Murphy's Law n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.5 %
7   - martin.stu
5   - RM
6   - AGAMEMNON
6   - Elementik
9   - dederon
7   - rosta12
8   - Pauzik
2   - miroslav22
5   - Nob.r
3   - Ladik80
3   - mirdam
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144333
Osobností: 615129
Fotografií: 539248
Plakátů: 258066
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Čert ví proč (2003)

Nuda

Čert ví proč
Nenápaditá, zdlouhavá a   nudná pohádka. Jediné, co   tam jiskřilo jako prskavka,   byl úžasný Luciper. Ten mi   za podívání stál!

Autor: Alix | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.189/0.151