reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu R.S.V.P.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 42.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.5.2010
Tom_Hardy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
21.5.2007
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
3.1.2011
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.12.2008
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3693minih3693Bazén k utopení (1974) 
n
minih5422minih5422Čas nostalgie (1990) 
Daddy Nostalgie n
minih76717minih76717Američanka (1991) 
American Friends n
minih55758minih55758Na doraz (2010) 
Due Date n
minih49008minih49008Adolf Eichmann (2007) 
Eichmann n
minih102561minih102561Ve vlnách (2012) 
Drift n
minih54161minih54161V dobrém i zlém (1995) 
For Better or Worse n
minih138129minih138129Válečná banda (2015) 
War Pigs  n
minih42873minih42873Kvaska (2006) 
Kvaska n
minih35696minih35696Petřin osud (1980) 
Petrijin venac n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

42.9 % (7)
6   - curil
2   - Tom_Hardy
2   - luan66
6   - uriel
5   - kovandos
5   - 10kacka10
4   - sekkos
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152457
Osobností: 636666
Fotografií: 579173
Plakátů: 275838
Obsahů a biografií: 139915

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.305/0.259