reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu R.S.V.P.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 42.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.5.2010
Tom_Hardy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
21.5.2007
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
3.1.2011
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.12.2008
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39919minih39919Nepřemožitelný Shaolin (1978) 
Nan Shao Lin yu bei Shao Lin n
minih59419minih59419Hale and Pace (1988) [TV seriál] 
Hale and Pace n
minih38541minih38541Narušitel (2002/1) [TV film] 
Interceptor Force 2 n
minih133702minih133702Zločinné úmysly (2005) [TV film] 
Criminal Intent n
minih60620minih60620Pohyblivý terč (1988) [TV film] 
Moving Target n
minih9936minih9936Kapitán Korda (1970) 
Kapitán Korda n
minih37463minih37463Na plný plyn (2003) 
Michel Vaillant n
minih3391minih3391Až do konce (1984) 
Až do konce n
minih129061minih129061Loch Ness – Velký otazník (1977) 
Loch Ness – Velký otazník n
minih24790minih24790Vdovička spadlá s nebe (1937) 
Vdovička spadlá s nebe n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

42.9 %
6   - curil
2   - Tom_Hardy
2   - luan66
6   - uriel
5   - kovandos
5   - 10kacka10
4   - sekkos

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

30 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Modrá krev: Lobkowiczové

18:55 - 19:50

35 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

0 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

5 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141727
Osobností: 607013
Fotografií: 527206
Plakátů: 254131
Obsahů a biografií: 130415

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.544/0.518