reklama
 
ohodnotit

Quackbusters kačera Daffyho

Daffy Duck's Quackbusters

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
76 minut

Celkové hodnocení filmu Quackbusters kačera Daffyho

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.1.2011
rankinfitch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.8.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.6.2010
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.4.2013
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.1.2012
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.10.2007
mancika.n
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.10.2011
Samanta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.1.2011
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.12.2008
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
MIMO76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
7.4.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41643minih41643Goyovy přízraky (2006) 
Goya’s Ghosts n
minih44010minih44010Neuvěřitelná dobrodružství Italů v Rusku (1973) 
Невероятные приключения итальянцев в Рос n
minih46827minih46827Co mi uděláš, jak mně chytíš (1978) 
Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz n
minih42159minih42159My z konce světa (1975) [TV seriál] 
n
minih47498minih47498Tvrdé palice (2008) 
Leatherheads n
minih29918minih29918Balík peněz (2000) 
Where the Money Is n
minih34248minih34248Zaniklý svět rukavic (1982) 
Zaniklý svět rukavic n
minih18003minih18003Romeo krvácí (1993) 
Romeo Is Bleeding n
minih40776minih40776Kauza CIA (2006) 
The Good Shepherd n
minih42044minih42044On je žena! (2004) [TV seriál] 
On je žena! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (14)
8   - Chrustyn
6   - rankinfitc
7   - Faye
10 - satyr
9   - Zimmy871
6   - Kycky
7   - Rendys
6   - mancika.n
6   - Samanta
6   - vrub
5   - 10kacka10
3   - opl
3   - Collie
2   - MIMO76

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:05 - 04:35

73 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

ČT2 - Ztracené adresy

03:05 - 03:25

13 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:15 - 03:55

3 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

02:25 - 03:25

53 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152446
Osobností: 636648
Fotografií: 579140
Plakátů: 275808
Obsahů a biografií: 139905

Poslední komentáře

90210: Nová generace (2008) [TV ...

90210: Nová generace
původní 90210 jsem nikdy   neviděla, ani kousek. Tohle   byl povedený seriál, který   opravdu dobře začal, 1.   série byla dobrá, 2. taky,   3. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Psi (1978)

Psi
Malé městečko ve kterém   bydlí místní cvičitel   bojových psů který je má   radši než lidi a doktor   který se psů spíše   bojí,mezi ně se více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Návrat Lew Harpera (1975)

Návrat Lew Harpera
Průměrná detektivka,najaté   soukromé očko má vyšetřit   vydírání,jenže místní   poldové se ho snaží zbavit   hned od začátku,pak se   dostaví více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Krvežíznivé opice (2007) [Video]

Krvežíznivé opice
Nebetyčná a hrozná hovadina   a kravina, kterou nezachraní   ani učinkovaní Fahrid Murray   Abraham a dalších hvězd a   hvězdiček made in hollywood.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 1 / 10

Vždyť zalhat dítěti je tak snadn...

povídka "Svatba"

Vždyť zalhat dítěti je tak snadné
Další z nezábavných   povídek z bakalářského   cyklu. Hartl se stylizuje do   role zapšklého   postpuberťáka, který   zřejmě zaostal někde ve více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.145/0.1