reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pytlíkov [TV seriál]

Žánr:
Rok:
2005
Délka:
143 minut
Premiéra v ČR:
8.1.2006

Celkové hodnocení filmu Pytlíkov

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
261972
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.7.2011
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.8.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.10.2009
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
13.12.2007
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.12.2007
Zaplman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.4.2008
Slatkac
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.2.2012
Daw25
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.1.2009
Punta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.6.2010
milda.sleha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
10.4.2007
ladzavs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.11.2007
arion
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.9.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17699minih17699Rambo 2 (1985) 
Rambo: First Blood Part II n
minih75814minih75814Ninja Faktor (1997) [TV pořad] 
Sasuke n
minih50129minih50129Královna XXL (2008) [TV film] 
Queen Sized n
minih34772minih34772Čarodějné námluvy (1997) [TV inscenace] 
Čarodějné námluvy n
minih10216minih10216Kid (1921) 
The Kid n
minih22876minih22876Vražedná opice (1988) 
Monkey Shines n
minih38018minih38018Bolek a Lolek na prázdninách (1965) [TV seriál] 
Bolek i Lolek na wakacjach n
minih25648minih25648187 - kód pro vraždu (1997) 
One Eight Seven n
minih32290minih32290Bassey Shirley - Divas Are Forever (2000) [Video] 
Shirley Bassey: Divas Are Forever n
minih48503minih48503Spirit (2008) 
The Spirit n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.2 %
2   - 261972
9   - Robinson
9   - satyr
2   - Obivan
5   - extremek.c
8   - Zaplman
9   - Slatkac
5   - Daw25
2   - Punta
1   - milda.sleh
4   - ladzavs
9   - arion

TV Program

ČT1 - Jsou hvězdy, které nehasnou (2...

14:55 - 15:55

39 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední tajemství třetí říše ...

15:05 - 16:00

29 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:25 - 15:35

69 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605787
Fotografií: 526202
Plakátů: 253740
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.256/0.236