Pytlíkov (2005) [TV seriál]

Pytlíkov
57.7 %
 
 
    Žánr: animovaný
    Země: Česká republika
    Premiéra v ČR: 8.1.2006        
    Délka: 143 min.
Popis děje jednotlivých dílů:

1.díl - Bagr se nevyspal s modelkou !
Pytlíkovem se šíří fáma, že Bagr se nevyspal se známou modelkou. Trenér by ho nejraději vyloučil z mužstva, hokejový puk nařkne Bagra z falešných úderů a co na to maminka modelky ?

2. díl - Telefonování škodí zdraví !
Pytlíkovem se šíří panika, že telefonování ohrožuje zdraví, dokonce prý útočí na mužskou potenci. Co na obvinění řekne mobil se signálem, zamilovaný ředitel, či byznysmen, který mobil nepustí z ruky? A vyléčí se žárlivý Vendelín?

3.díl - Nejlepší je to po padesátce!
Pytlíkovem se šíří fáma, že nejlepší je to po padesátce. Co na to starý fíkus, jasnovidky a důchodci na náměstí, kde bubnuje anarchista Metelka? Založí Vendelín s Kryštofem svou kapelu ?

4.díl - Školák vyhrál miliardu !
Pytlíkovem se šíří fáma, že školák vyhrál miliardu. Co na to ředitel školy, nekoupí si ho jeho žák? A jak se dá vlastně krásně strávit den? To vám napoví Kryštof a Vendelín.

5.díl - Tramvajáky nahradí roboti !
Pytlíkovem se šíří fáma, že tramvajáky nahradí roboti. Co na to šéf tramvajáků či automatická pračka? A není otec od Kryštofa a Vendelína taky robot ?

6.díl - Dochází energie !
Pytlíkovem se šíří fáma, že dochází energie! Zemědělec navrhuje hnůj, vynálezce perpetum mobile a uhlí si zavzpomíná na zlaté časy. Nabijí kluci svého tátu novou energií ?

7.díl - Informace nad zlato !
Pytlíkovem se šíří fáma, že se ztratila důležitá informace, ale nikdo pořádně neví co obsahovala. Neví to ani disketa, která měla románek s magnetem, ani starosta, pouze cosi naznačuje smrtka.Pomůže Vendelín a Kryštof Pytlíkovu?

8.díl - Hollywood přijíždí !
Pytlíkovem se šíří fáma, že do Pytlíkova přijíždí štáb z Hollywoodu natáčet film. Kdo v něm bude hrát, kde budou spát? Celé městečko se zúčastní konkursu. Zahrají si Vendelín a Kryštof hlavní role ?

9.díl - Učitelé bijí děti !
Pytlíkovem se šíří fáma, že učitelé bijí děti. Plukovník Nazteč navrhuje rozmístit tanky ke školám, dveře od třídy varují před ofouklostí žáků, uklízečka se jde vyzpovídat faráři. Vendelín s Kryštofem se zkamarádí s jedním násilníkem, co se cítí sám.

10.díl - Čarodějnice přilétají !
Pytlíkovem se šíří fáma, že přilétají čarodějnice na slet. váha na bylinky radí čarodějnice zvážit, smrtka si brousí kosu a upír nabízí místo košťat vysavače. Vendelín s Kryštofem by rádi uměli kouzlit, ale neví, že to doopravdy umějí.

11. díl - Dlouhé vlasy, krátký rozum !
Pytlíkovem se šíří fáma, že dlouhovlasí budou propouštěni z práce, ale snad se zase dočkají sociálních úlev.Maminka Kryštofa a Vendelína se naopak rozhodne pracovat a kluci hledají odpověď na otázku, proč se cítí v přítomnosti dlouhovlasé Barborky tak hloupě.

12.díl - Spotřeba vody klesá !
Maminka pouští k vodě otce Pepu a celý Pytlíkov řeší nedostatečnou spotřebu vody. Jasnovidky prozradí, že za vším hledej prachy a tak se z kluků stanou detektivové. Vypátrají pravou příčinu malé spotřeby vody?

13.díl - Volby na krku !
Starosta začal koktat a politické podhoubí začalo klokotat.Kdo vyhraje volby? A přemluví Vendelín s Kryštofem jasnovidky, aby vstoupily do politiky?

režie:
Vladimír Mráz
 
 
scénář:
Vladimír Mráz, Jiří Sedláček, Norbert Lichý
 
 
hudba:
Wohnout
 
 
střih:
Denisa Jánská
 
 
zvuk:
Miroslav Bláha, Vladimír Mráz
 
 
produkce:
Elen Mrázová, Robert Černý
 
 
výtvarník:
Petr Chytil, Lukáš Najbrt (pozadí)
 
 
mluví:
Jiří Sedláček, Norbert Lichý
 
 
animace:
Marcela Polochová, Gabriela Pyszková, Lenka Mohelníková, Evgen Bugayov, Nikolaj Dubovenko, Maxim Dubovenko, Jana Terlecká, Jana Kolinová, Jakub Obraz, Jan Švarc, Kateřina Konvalinová, Věra Diváková, Věra Fantová, Josef Quis, Petr Vyoral, Marek Cinko, Jan Husták, Jitka Svozilová, Jan Kubala, Zdeňka Wolffová, Přemek Horáček, Helena Maříková, Pavla Dudová, Petr Filipovič, Petra Švábková, Soňa Kostková, Petr Filip, Roman Minkovič, Lubomír Chmelař
 
 
dramaturgie:
Karel Spurný
 
 
asistent režie:
Lída Papežová
 
 
fotograf:
Lubomír Chmelař, Antonín Genser, Vladimír Mráz
 
 
producent:
Vladimír Mráz
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.