Zari
ohodnotit

Půjčovna mozků

Brain Donors

Další název:
Lame Ducks; Požičovňa mozgov (SK)
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
88 minut
„Parta tří manických idiotů se rozhodne založit baletní společnost...“
Popis / Obsah / Info k filmu Půjčovna mozků
Tři idioti se rozhodnou společnými silami pomoci bohaté vdově, která chce splnit přání svého zesnulého manžela a založit baletní soubor světového kalibru. Tato roztomile hloupá komedie vzdává poctu skupině amerických komiků Marx Brothers.

Rychle mluvící a záchrankou pronásledovaný advokát Ronald T. Flafizer, darebně nevinný údržbář Jacques a taxikář, čistič bazénů, odborník přes liposukci a prodavač paruk Rocco Melonchek. Tato trojice se dá společně dohromady, aby pomohla bohaté vdově Lillian Oglethorpeové realizovat přání jejího zesnulého manžela. Teď, když se členové pochybné trojice - kteří nemají společného nic kromě toho, že jsou vždy ve špatnou dobu na špatném místě – dostali mezi váženou společnost, prvotřídní umění a přední členy baletního souboru “úžasného” Roberta Volarea, svět baletu už nikdy nebude jako dřív.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 07.05.2008 HBO Comedy


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Půjčovna mozků
POZOR SPOILER!!!

U staré paní Lilian Oglethorpeové se sešla společnost. Ne, nic se slavit nebude, bude se číst závěť. Je zde právník jejího manžela Edmond Lazlo, kterému sloužil po třinácte let. Ale paní Lilian chce vyčkat na svého právníka. Tím je Roland T. Flakvizer. Právě pro něj pošle Lilian svého sluhu Jacquese. Ten právníka nalezne u autonehody a bez řečí jej naloží do taxíku, který řídí Rocco Melonchek. Tomu kdysi Roland u soudu moc nepomohl a to Rocca štve. Nakonec jej Roland zaměstná jako řidiče. A také vezme do party Jacquese. V závěti je psáno, že zbytek jmění je na vybudování baletní společnosti. Její ředitel bude pobírat 500 000 dolarů ročně. Toto místo si ihned uzurpuje Roland a ihned s oběma kamarády vyráží do divadla na balet. Zde chtějí získat baletního mistra nad mistry, samotného Roberta Volarea. To se jim však nedaří. Zato je tento přemluven, aby dělal tanečníka a uměleckého ředitele, což je sděleno i Lilian. Jiná baletka, Lisa odchází k němu, protože ji o to žádá i její přítel. Ten pak za ní přijíždí, ovšem je načapán Robertem, který do Lízy také dělá. Roland má v posteli krásnou dívku, když jej začnou otravovat jeho dva společníci. Tvrdí, že Lazlovi jde o to, aby jej Lilian načapala. Proto musí být coura uklizena. A je uklizena tak, že je s ní načapán Lazlo. Ovšem zároveň přijde dopis (seznam), ve kterém jsou vypsány Rolandovy prohřešky. A Lazlo vyhrožuje, že to ukáže Lilian. Trojice se pokusí v převlečení za lékaře seznam uzmout, což se podaří, ale jen na chvíli a trojka končí na policii. Z toho je vytáhne až Líza s přítelem. Volare ji totiž vyhodil. Má proběhnout velké představení, kde má Volare excelovat a naše trojice se rozhodne to trochu poupravit. Dostanou se do divadla a začnou provádět psí kusy jeden za druhým. Jaký to asi bude mít konec?


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Půjčovna mozků
V americké bláznivé komedii režiséra Dennise Dugana se tři natvrdlí chlapíci spojí do jednoho týmu zásluhou zámožné vdovy Lillian Oglethorpeové, která chce splnit poslední přání zemřelého manžela. A tak upovídaný Roland, všeuměl Jacques a Rocco, který řídí taxík, čistí bazény, dělá liposukce a prodává příčesky, proniknou do vysoké společnosti, k vysokému umění i k výjimečnému tanečníkovi. A svět baletu už nikdy nebude takový, jaký býval...
(oficiální text distributora)


Autor: Snura

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Pečení na neděli (2021) [TV po...

14:00 - 14:30

7 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Měnící se planeta

13:35 - 14:25

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

13:35 - 14:35

32 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

13:25 - 14:25

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Reklama