Zari
ohodnotit

Půjčka [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1976
Délka:
52 minut
„Jiří Hrzán a Dagmar Veškrnová v původní televizní komedii“
Popis / Obsah / Info k filmu Půjčka
V původní televizní komedii z roku 1976 si v režii Jiřího Adamce role manželů zahráli Dagmar Veškrnová a Jiří Hrzán. Mladí manželé čekají přírůstek do rodiny a chtějí na zařízení bytu novomanželskou půjčku. Při shánění ručitelů poznávají pravé povahy svých „přátel“ a potřebné dva ručitele nemohou sehnat. Kdo jim asi pomůže?

Původní televizní komedie. Manželé chtějí na zařízení bytu novomanželskou půjčku a při shánění ručitelů poznávají pravé povahy svých „přátel“. Nakonec jim pomohou lidé, od kterých by to vůbec nečekali.
Česká televize


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Půjčka
POZOR SPOILER!!

Novomanželka Ivana Pavlíková je trochu roztržitá. A když neteče voda, protože je porucha, nezavře kohoutek. Přichází její manžel Petr a přináší houpačku. Do skoro nezařízeného bytu jistě velmi potřebná věc. Najednou voda teče a je jí hodně. Sousedovi to rozmočí jeho papírový parník, a když se s Petrem pře, zaslechne Petr vysílání o novomanželské půjčce. Neváhá a navštíví spořitelnu, kde obdrží potřebná lejstra. Ovšem sehnat ručitele je problém, tedy u Petra na pracovišti. Jedině starý kolega mu chce pomoci, ale ručitel nesmí mít před důchodem. Další kolega jej pozve k sobě na opravu kamen a pak mu jeho matka podepsat ručitelství rozmluví. Ivana jde ke svému starému známému. Ten však chce něco za něco, načež obdrží facku. Manželé se hádají a Ivana svého muže vyhodí. Pak ji pozve sousedka k sobě. Daruje jí nábytek a poradí, že si mají podat žádost o půjčku u ROH. Petr se vrací zpět a následuje velké usmíření.


Autor: Pitryx

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

01:45 - 02:15

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Peru - „tržiště“ civilizací

01:45 - 02:00

4 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Vegas

01:40 - 02:55

9 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:45 - 02:45

4 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Reklama