reklama
 
ohodnotit

První políbení

Žánr:
Rok:
1935
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
23.8.1935
„Sentimentálně laděný příběh z lepší společnosti.“

Celkové hodnocení filmu První políbení

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.2.2013
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2006
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.5.2008
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.3.2009
Petra.Barbie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.7.2008
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.2.2005
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.1.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.6.2010
anneri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.5.2016
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.5.2008
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.9.2011
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22535minih22535Vinobraní (1982) 
Vinobraní n
minih93420minih93420Štvanice (2012) 
Obława n
minih38076minih38076Kdyby mi Versailles vyprávěly (1953) 
Si Versailles m'était conté n
minih17906minih17906Rocket Gibraltar (1988) 
Rocket Gibraltar n
minih40350minih40350Bylo nás šest (1985) [TV seriál] 
n
minih46279minih46279Spálené životy (2008) 
The Burning Plain n
minih14747minih14747Oddechový čas (1977) 
Oddechový čas n
minih47153minih47153Zapomenutý ostrov (2008) 
Nim's Island n
minih20935minih20935Muži (1950) 
The Men n
minih13137minih13137Muž proti muži (1968) 
Da uomo a uomo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
5   - curil
7   - clara.bow
6   - Frolíček
6   - Edward52
3   - Petra.Barb
8   - Serpentina
6   - nick4
7   - rosta12
5   - anneri
6   - jambroz58
3   - marketastu
4   - Marthos
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147959
Osobností: 626687
Fotografií: 562523
Plakátů: 266837
Obsahů a biografií: 135802

Poslední komentáře

Copak je to za vojáka... (1987)

Copak je to za vojáka...
Ježiš 76 %? Za co?   Normální propaganda ČSLA a   náborovej filmeček k tomu.   Jinak blbost na entou. Dodnes,   jen když vidím název tohoto   více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 1 / 10

Valdez přichází (1970)

Valdez přichází
Rozhodně hodně silných osm   hvězd. Dobrej začátek, pak   film trochu skomírá, ale   jakmile se ozve Valdez Is   Coming začíná palba. Burt   je více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 8 / 10

Podfuk (1985)

Podfuk
Na dobu vzniku to neni tak   špatný film. Tenkrát se   zkrátka točilo o ničem,   témata nebyly. Buď je   nepustily komanči, nebo   nezajímaly více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 6 / 10

Wrestler (2008)

Wrestler
Tak to jsem koukal.   Aronofskyho filmy nemusim, ale   tohle bylo něco. Mickey   Rourke, Mickey Rourke, Mickey   Rourke = to byl koncert.   více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 9 / 10

Na Hromnice o den více (1993)

Na Hromnice o den více
Pohoda. Jestliže se chce   člověk pobavit - tak je tato   komedie výborná volba. Andie   MacDowell je perfektní a Bill   Murray předvedl jeden ze více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.319/0.286