ohodnotit

První liga 2

Major League II

Žánr:
Rok:
1994
Délka:
105 minut

Celkové hodnocení filmu První liga 2

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.4% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.11.2008
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.8.2008
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.8.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
27.6.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.12.2008
rankinfitch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2009
seagal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.8.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2006
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.2.2018
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.9.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.8.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.8.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.7.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.4.2008
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.8.2014
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.12.2012
Vok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.2.2015
iris
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.12.2007
shadowdark
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.1.2016
all.LeeRoy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.4.2012
zongler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2015
Kerim77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.11.2011
fredka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
20.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40518minih40518Dobrou noc a hodně štěstí (2005) 
Good Night, and Good Luck n
minih38857minih38857Otevři oči (1997) 
Abre los ojos n
minih69777minih69777Hrozba z temnot (2009) [TV film] 
Rise of the Gargoyles n
minih39044minih39044Che! (1969) 
n
minih69927minih69927Cervantes (1967) 
Cervantes n
minih112618minih112618Pat a Mat: Trezor (1994) 
Pat a Mat: Trezor n
minih25948minih25948Keby som mal dievča (1976) 
Keby som mal dievča n
minih69944minih69944Tisíc a jedna noc (2006) [TV seriál] 
1001 gece n
minih49018minih49018Zlatá šedesátá (2008) [HD CAM (HDTV)] 
n
minih41919minih41919Vražda prvního stupně (1995) 
Murder in the First n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

První liga 3 (1998)

 První liga 3 (1998)
První liga 3 n
Major League: Back To Minors
Žánr: komedie / sportovní
Země: Spojené státy americké
Režie: John Warren

(pokračování)

První liga (1989)

 První liga (1989)
První liga n
Major League
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: David S. Ward

(pokračování)

Hodnocení filmu

67.4 % (23)
8   - curil
8   - clara.bow
5   - M.A.G.
1   - Lienocka22
6   - LenC2
6   - rankinfitc
7   - seagal
6   - catamount
7   - mikee007
6   - R.RICKIE
9   - dederon
10 - oulisna
6   - rosta12
9   - Rendys
10 - Gremmie
10 - Stallone56
6   - Vok
7   - iris
7   - shadowdark
4   - all.LeeRoy

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1994) [TV pořad]

05:59 - 09:00

169 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzelná školka (1999) [TV poř...

08:30 - 09:00

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

08:35 - 08:50

13 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:20 - 08:55

28 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639983
Fotografií: 588733
Plakátů: 279520
Obsahů a biografií: 141544

Poslední komentáře

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Je na první pohled zřejmé,   že druhá série je slabší,   ale snad již příště to   bude lepší. Vražda nebyla   pro diváky těžkým   oříškem, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Jan Palach (2018)

Jan Palach
Jan Palach a Klement Gottwald   politický odpad   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! více >

Autor: pospipoustak | Hodnocení: 1 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Most! - 2. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 2. díl
Líbí se mi to čím dál   víc, hlášek je tolik, že   napoprvé je člověk všechny   neocení, ale dík za tento   nekorektní seriál, bavím se   a to jsem od toho čekal:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.337/0.303