reklama
 
ohodnotit

První láska

Primo amore

Žánr:
Země:
Rok:
1978
Délka:
111 minut

Celkové hodnocení filmu První láska

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.1% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.4.2009
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.5.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.9.2007
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.3.2008
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.5.2010
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.6.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.9.2007
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.7.2010
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2007
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2009
DIAWARA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.1.2009
JANAKA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2007
west2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih35304minih35304V plném slunci (1960) 
Plein soleil n
minih68488minih68488Žár mládí (2002) [TV film] 
The Glow n
minih45764minih45764Rambo: Do pekla a zpět (2008) 
Rambo n
minih52720minih52720...hogy szaladnak a fák! (1967) 
Hogy szaladnak a fák n
minih11917minih11917Malý Nemo: Dobrodružství v Dřímotově (1989) 
Little Nemo: Adventures in Slumberland n
minih37044minih37044Jižní Pacifik (2001) [TV film] 
South Pacific n
minih4916minih4916Camille 2000 (1969) 
Camille 2000 n
minih18037minih18037Rozcestí (1957) 
Дело было в Пенькове n
minih45063minih45063Rána z milosti (1976) 
Der Fangschuß n
minih45443minih45443Dobrá zpráva (1997) [TV film] 
Dobrá zpráva n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.1 %
9   - curil
7   - cicis
7   - clara.bow
7   - hvezdyn
8   - Bara.40
7   - RM
7   - Faye
6   - ponorka.ba
7   - Faustka
8   - Zdenek13
8   - DIAWARA
7   - JANAKA
7   - west2
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149214
Osobností: 630225
Fotografií: 569231
Plakátů: 270308
Obsahů a biografií: 137136

Poslední komentáře

Popelka (2015)

Popelka
Popelka. Tohle dějové   zpracování mi vůbec   nevadilo, ale naopak bylo   jedno z nejlepších. Přece   jen mi přišlo, že ten   základní děj hrál více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 9 / 10

Eva tropí hlouposti (1939)

Eva tropí hlouposti
Tak já strhávám body za tu   debilní hudbu na začátku   filmu. Ta hraje aniž je to   zapotřebí. Jinak jde o   komediální zápletkovou   klasiku s výborným hereckým   obsazením.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Vévodkyně (2008)

Vévodkyně
Miluju historické filmy z   této doby. A tenhle mě   nezklamal. Nádherná   výprava, dobře zvolení   herci, skvělé téma.   Jediné, co mi chybělo více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Letopisy Narnie: Princ Kaspian (...

Letopisy Narnie: Princ Kaspian
Na začátek: neviděla jsem   první díl. A kdybych   nevěděla o čem to asi tak   je, trvalo by mi hodnou část   filmu se zorientovat. První   více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Carnage Park (2016)

Carnage Park
No s tím koncem si mohli dát   více práce, za to body   dolů. Ale jinak se mi to   hodně líbilo. Hluchota skoro   nebyla, i to gore sem tam   potěšilo mé oko, takže za   mne super podívaná.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.363/0.322