reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

První láska

Primo amore

Žánr:
Země:
Rok:
1978
Délka:
111 minut

Celkové hodnocení filmu První láska

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.1% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.4.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.9.2007
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.3.2008
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.5.2010
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.6.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.9.2007
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.7.2010
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2007
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2009
JANAKA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2007
DIAWARA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.1.2009
west2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36741minih36741Invaze barbarů (2003) 
Les Invasions Barbares – le décline continue n
minih48304minih48304Do pětadvaceti (2005) 
An Uzi at the Alamo n
minih73786minih73786Chléb, máslo a marmeláda (1977) 
Pane, burro e marmellata n
minih21034minih21034Tichý společník (1978) 
The Silent Partner n
minih2559minih2559Advokátka Věra (1937) 
n
minih19958minih19958Svatby pana Voka (1970) 
Svatby pana Voka n
minih24892minih24892Ztracený poklad Atlantidy (1994) [TV film] 
MacGyver: Lost Treasure of Atlantis n
minih39911minih39911Mé druhé já (2004) 
Á ton Image n
minih24965minih24965Sedm let v Tibetu (1997) 
Seven Years in Tibet n
minih25910minih25910Austin Powers: Špionátor (1997) 
Austin Powers: International Man of Mystery n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.1 %
7   - cicis
9   - curil
7   - clara.bow
7   - hvezdyn
8   - Bara.40
7   - RM
7   - Faye
6   - ponorka.ba
7   - Faustka
8   - Zdenek13
7   - JANAKA
8   - DIAWARA
7   - west2
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141646
Osobností: 606690
Fotografií: 526705
Plakátů: 254011
Obsahů a biografií: 130333

Poslední komentáře

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Méďové (2001) [TV seriál]

Méďové
Pro tyto tři huňáče máme   slabost já i moje vnoučata,   a nejenom proto, že si jejich   taškařice užíváme taky v   berounském "medvědáriu",   více >

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Nejtemnější zlo (2009) [TV film]

Nejtemnější zlo
To skákání děje z místa   na místo mi pěkně lezlo   krkem. A ten guláš v tom…   Kdysi dávno jsem nějaké   práce od H.P. přečetl, a   nijak mne více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

V sedmém nebi (2014/1) [TV pořad...

V sedmém nebi
Tento pořad mám moc rád,   dívám se a občas i nad   smutným případem ukápne i   slza, bez nich to nejde, když   jsem pracoval v Brně, tak   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Sbohem buď, lásko má (1944)

Sbohem buď, lásko má
Jeden z nejlepších filmů   noir natočený v roce 1944.   Nesnadná uchopitelnost, hra   světel a stínu, výborné   převedení detektivního   žánru více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.592/0.567