Zari
ohodnotit

Průsmyk smrti [TV minisérie]

Grozovye vorota

Další název:
The Storm Gate
Žánr:
Země:
Rok:
2006
Délka:
208 minut, 4x52min

Komentáře k filmu Průsmyk smrti

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
vo.truhlastvi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.5.2017
Válečná vřva.
Film ve 4 dílech přibližuje   válku v dnešní době,kdy   povstalci bojují proti   armádě,kde nerozhoduje   technika,ale hrdinství   vojáků.Některé scény jsou   drastické,kde ukazují   děsivost válečného   konfliktu.Filmem se přeneseme   do války v přímém   přenosu.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.4.2012
Ruský seriál o boji Ruské   jednotky proti Čečencům a   jiných bojovníků.Pohled   Rusů vyznívá,že oni jsou   ti hodní a   dobří(víceméně)s číms   nesouhlasím!Rusové tam   napáchali řadu zla a   sviňáren,nicméně   hodnotíme seriál né   politickou situaci a   sympatie.Seriál je natočen   dobře a   profesionálně!Sledujeme   život"hrdinů"i v   civilním životě,nejen na   bojišti.Seriál mě hodně   připomínal dějem i   atmosférou Ruský film   9.ROTA.
zami5
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.10.2010
Takhle vypadá válka na Kavkaze
Možná inspirován stejnou   událostí jako Proryv   http://www.fdb.cz/film/66408-p   roryv.html , ale seriál jde   více do hloubky postav.   Během 4 dílů se dozvíme u   každého hlavního hrdiny   životní cestu, která ho   dovedla do průsmyku Grozovye   vorota. Nic méně se v   žádném případě nejedná   o hlubokomyslné sondy do   duší, ale o opravdu krvavý   masakr. Myslím, že jsem   krvavější film asi neviděl   a přestože mám válečné   filmy velmi rád, u tohoto   jsem měl pocit, jestli té   reality už není příliš,   protože se mi stává   málokdy, abych u válečného   filmu měl nad mrtvými   mladými kluky sevřené   hrdlo....Srdce ruských a   jiných matek všeobecně   musí doslova plesat.....

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jeff Matthew Glover

Glover Jeff Matthew

Naposled navštívené:
Jeff Matthew Glover

Glover Jeff Matthew