reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Profesoři za školou

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.5.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
27.2.2014
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.5.2011
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.8.2014
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.4.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.10.2014
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.5.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.3.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.4.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.5.2015
Pavelpi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.12.2011
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.1.2014
petulina101
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.4.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih62407minih62407Nesmrtelný bojovník (2007) 
Opapatika n
minih56944minih56944Detektiv Mike Hammer (1997) [TV seriál] 
Mike Hammer, Private Eye n
minih13212minih13212Muži a ženy mohou být spolu šťastni... (1995) [TV film] 
Les hommes et les femmes sont faits pour vivre heureux... mais pas ensemble n
minih47072minih47072Jak je důležité míti Filipa (1979) [TV inscenace] 
Jak je důležité míti Filipa n
minih124444minih124444Láska mezi starožitostmi (2011) [TV film] 
Die Trödelqueen - Gelegenheit Macht Liebe n
minih36727minih36727Ultraviolet (2006) 
Ultraviolet n
minih25918minih25918Válečný vůz (1967) 
The War Wagon n
minih63059minih63059Krtek a paraplíčko (1971) 
Krtek a paraplíčko n
minih106733minih106733Tančící vítr (1993) 
Wind Dancer n
minih78248minih78248Vánoce na draka (2008) [Video] 
Together Again for the First Time n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
7   - curil
5   - jarda53
1   - Pitryx
4   - Bara.40
3   - payo1555
6   - melakara
5   - nick4
5   - sakro
8   - oulisna
8   - miroslav22
10 - Gremmie
3   - Pavelpi
5   - Xell
7   - petulina10
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146344
Osobností: 621504
Fotografií: 550906
Plakátů: 262454
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Bohové musí být šílení II (1988)

Bohové musí být šílení II
Dvojka se mi líbí o mnoho   víc, než první díl. Vtipy   jsou svižnější, "road   movie" křováků má švih a   drsný půvab Afriky tomu   dodává více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.616/0.552