ohodnotit

Proces

The Trial

Rok:
1992
Délka:
120 minut
„„Přestože nic nespáchal, jednoho krásného rána je zatčen. "“

Celkové hodnocení filmu Proces

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.9% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.8.2009
Ondrus21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2016
Perhonen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.3.2012
mancika.n
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.9.2010
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2019
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2009
Gucia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.3.2008
asxasx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.2.2010
Uchylvkleci
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.4.2011
Vejdulka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.2.2008
bretislav.stasa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.11.2011
HiddenHand
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56643minih56643O loupežníku Olbramovi (1985) [TV inscenace] 
O loupežníku Olbramovi n
minih32585minih32585Titus (1999) 
Titus n
minih86432minih86432Alyce (2011) 
Alyce n
minih37782minih37782Největší z Pierotů (1990) [TV seriál] 
Největší z Pierotů n
minih51492minih51492Výtah smrti (2001) 
Down n
minih8367minih8367Hněv (1977) 
n
minih152055minih152055Prokletá mise (2015) 
Mesuvag Harig n
minih38030minih38030Dvojčata (2002) 
De Tweeling n
minih7952minih7952Dostanu tě! (1985) 
Gotcha! n
minih33580minih33580Objevení nebe (2001) 
The Discovery of Heaven n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.9 % (13)
8   - curil
7   - Lienocka22
8   - Ondrus21
6   - Perhonen
6   - mancika.n
7   - respect
7   - martas.s
7   - Gucia
3   - asxasx
6   - Uchylvklec
5   - Vejdulka
9   - bretislav.
8   - HiddenHand

TV Program

ČT1 - Máte slovo s M. Jílkovou (2008...

01:10 - 02:15

18 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

ČT2 - Rodina je nejvíc

01:00 - 01:45

28 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

00:50 - 01:40

38 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:05 - 02:00

23 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154595
Osobností: 640018
Fotografií: 588861
Plakátů: 279986
Obsahů a biografií: 141644

Poslední komentáře

Bohemian Rhapsody (2018)

Bohemian Rhapsody
Čekala jsem netrpělivě na   tento film. Vůbec mně   nezklamal. Je perfektní,   úžasná muzika, skvělé   výkony herců. Z kina jsem   šla absolutně nadšená.   Doporučuji všem, kteří   mají rádi dobrou hudbu.

Autor: Majdulka | Hodnocení: 10 / 10

Most! - 3. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 3. díl
Trošku nůďa, až na   akci:"Odvez ho do Chomutova.   Myslíš do spalovny? Ne, do   nemocnice!"
Jinak   benefity pracovního poměru   obecního vymahače by mohly   být pro některé jedince i   zajímavé.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Ratatouille (2007)

Ratatouille
Klasická amíkovština, že   když chceš, dokážeš v   životě všechno. I když jsi   krysák. V reálu těžko, v   kresleňáku se na to dobře   kouká. více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

14+ (2015)

cesky

14+
Chci to videt krasny folm fakt   uplne nadherny moc nadherny   fakt je tam hodne lasky proste   krasny fakt

Autor: Kujina | Hodnocení: 4 / 10

Pappa e ciccia (1983)

Pappa e ciccia
Průměrná italská   bláznivá komedie rozdělená   do dvou vzájemně   nesouvisejících epizod.   Hrdiny hrají Lino Banfi a   Paolo Villaggio, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.247/0.215