reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Proces

The Trial

Rok:
1992
Délka:
120 minut
„„Přestože nic nespáchal, jednoho krásného rána je zatčen. "“

Celkové hodnocení filmu Proces

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.8.2009
Perhonen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.3.2012
Ondrus21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2016
mancika.n
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.9.2010
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2009
Gucia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.3.2008
asxasx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.2.2010
Uchylvkleci
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.4.2011
Vejdulka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.2.2008
bretislav.stasa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.11.2011
HiddenHand
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24763minih24763Třicet jedna ve stínu (1965) 
Třicet jedna ve stínu n
minih52537minih52537Pan Nikdo (2009) 
Mr. Nobody n
minih75430minih75430Kluk mojí holky (2010) 
My Girlfriend's Boyfriend n
minih142532minih142532Tvoje tvář má známý hlas (2016) [TV pořad] 
Tvoje tvář má známý hlas n
minih20669minih20669Tatínkova sláva (1990) 
La gloire de mon pére n
minih25160minih25160Zlaté pobřeží (1997) 
Gold Coast n
minih66486minih66486Česko Slovensko má talent (2010) [TV pořad] 
Česko Slovensko má talent n
minih46733minih46733Jak ukrást nevěstu (2008) 
Made of Honor n
minih47533minih47533Růžový panter 2 (2009) 
Pink Panther 2 n
minih61855minih61855Tajemství dešťového pokladu (2009) [TV film] 
Tajemství dešťového pokladu n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 %
8   - curil
7   - Lienocka22
6   - Perhonen
8   - Ondrus21
6   - mancika.n
7   - martas.s
7   - Gucia
3   - asxasx
6   - Uchylvklec
5   - Vejdulka
9   - bretislav.
8   - HiddenHand

TV Program

ČT1 - O zlé a dobré vodě (1997) [TV ...

13:05 - 14:10

29 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty víry: Hovory klauna s Bo...

13:15 - 13:40

19 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Jak překazit svatbu (2014) [TV...

13:30 - 15:15

4 minut již uběhlo
101 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

13:15 - 13:55

19 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253991
Obsahů a biografií: 130306

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.507/0.485