';
Vážení přátelé, v současné době se díky aktualizaci a úpravě systému setkáváme s krátkodobými výpadky, které odstraňujeme v co možná nejkratší době. Omlouváme se, zachovejte nám přízeň, těšíme se na vás!
ohodnotit

Probuzení mumie

Awakening

Žánr:
Rok:
1980
Délka:
105 minut
„Mysleli si, že ji pohřbili navždy!“

Celkové hodnocení filmu Probuzení mumie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.3.2014
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.2.2010
jan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.11.2018
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.6.2010
tylda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.1.2020
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.6.2008
Byford
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.10.2004
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41130minih41130Silák a strašidla (1999) [TV inscenace] 
Silák a strašidla n
minih56353minih56353Novoty (1997) [TV pořad] 
Novoty n
minih5719minih5719Čtyřicet pušek (1957) 
Forty Guns n
minih144971minih144971Zemřít na smrt (2016) 
Je me tue à le dire n
minih31066minih31066Americký ocásek (1986) 
An American Tail I n
minih48662minih48662Ten kluk (2007) 
Boy A n
minih13225minih13225Muž, který se mi líbí (1969) 
Un homme qui me plaît n
minih5854minih5854Danny Rose z Broadwaye (1984) 
Broadway Danny Rose n
minih33964minih33964Amnézie (2001) [Video] 
Time Lapse n
minih164611minih164611Bezstarostná dívka (2019) 
Une fille facile n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 % (8)
5   - Frolíček
4   - Kuvik
5   - jan
8   - Milicent
4   - tylda
3   - T800
7   - Byford
4   - bajaw

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

17:00 - 17:30

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzlo Afriky

16:40 - 17:05

24 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:40

4 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

16:50 - 17:45

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 179583
Osobností: 681322
Fotografií: 720769
Plakátů: 342665
Obsahů a biografií: 163921

Poslední komentáře

Tři tygři: Jackpot (2022)

Čistokrevný odpad

Tři tygři: Jackpot
Nic víc, nic míň. Tygři   byli kdysi fajn, ještě   během korony poskytovali   celkem příjemnou zábavu,   jenže pak to začalo sypat a   to byl více >

Autor: brizaa | Hodnocení: 1 / 10

When Worlds Collide (1951)

When Worlds Collide
Do Země má narazit   zbloudilá hvězda, která se   svým putováním vesmírem   dostala do Sluneční   soustavy. I když to   samozřejmě budí u více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zn. Svobodný otec (1976) [TV fil...

Zn. Svobodný otec
Koukat na Václava Sloupa jak   hraje na bubny bylo naprostý   utrpení, nic hůř zahranýho   jsem v životě neviděl! On   se netrefil ani do jedinýho více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Senior Moment (2021)

"Chvíle dozrávání"

Senior Moment
Musím vyseknout poklonu   Williamu Shatnerovi, který   ztvárňuje hlavní postavu   vysloužilého pilota NASA   Victora. Ve filmu je jeho věk   více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Nikdo (2021)

Nikdo
Film je přesně to, co jsem   čekala. Jen při   závěrečné střílečce   jsem měla dojem, že těch   Rusů je tam nejméně 3x   tolik, než jich více >

Autor: peginka | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení