reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Probuď se a zabíjej

Svegliati e uccidi

Další název:
Lutrig, Lutring... réveille-toi et meurs , Il Solista del mitra, Too Soon to Die , Wake Up and Die
Žánr:
Rok:
1966
Délka:
102 minut

Celkové hodnocení filmu Probuď se a zabíjej

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 90.7% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.11.2007
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.6.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.11.2006
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.4.2008
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.3.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.3.2014
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.9.2007
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.3.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.2.2012
Henry2222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.12.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.8.2013
JoeLimo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.5.2013
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.7.2008
standa51
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2676minih2676Akce B (1952) 
Akce B n
minih74375minih74375A Bullet for Pretty Boy (1970) 
A Bullet for Pretty Boy n
minih59552minih59552Pepek Námořník - klasické příběhy 2 (2008) 
Popeye the Sailor n
minih47266minih47266Akta X: Chci uvěřit (2008) 
The X-Files: I Want to Believe n
minih8622minih8622Hra (1997) 
The Game n
minih21109minih21109To je ale zábava III (1994) [Video] 
That's Entertainment! III Behind the Screen n
minih88132minih88132Estélyi ruha kötelezö (1942) 
Estélyi ruha kötelezö n
minih55716minih55716Když jsi odešel (1944) 
Since You Went Away n
minih31235minih31235Člověk ze západu (1958) 
Man of the West n
minih52017minih52017Já líbám ručku vám, madam (1929) 
Ich küsse Ihre Hand, Madame n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

90.7 %
9   - cicis
9   - jarda53
8   - clara.bow
10 - Bara.40
8   - Charlie35
9   - melakara
9   - olgab
10 - sakro
10 - dederon
9   - Henry2222
9   - Johnny1
9   - JoeLimo
8   - Tominko
10 - standa51
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141583
Osobností: 606475
Fotografií: 526534
Plakátů: 253971
Obsahů a biografií: 130304

Poslední komentáře

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Aligátor (1980)

Aligátor
Začala osmdesátá léta a na   stříbrná plátna se   dostavil další zvířecí   hromotluk. Aligátor. Oběť   výzkumů, který dal   člověku náležitě co více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Delta Force 2 - Kolumbijská spoj...

Delta Force 2 - Kolumbijská spojka
Druhý snímek je od   předchozího velice vzdálen,   ale to nic nemění na   povyšování patriotismu a   zarputilého boje proti   zločinu. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

John Wick (2014) [2k digital]

Neuvěřitelná blbost

John Wick
Nevím jestli vůbec dnes na   Nově dokoukám tento   absolutně stupidní škvár,   ve kterém se nejedná   dočista o nic jiného než o   to, že Johnu více >

Autor: devalera | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.386/0.363