Zari
ohodnotit

Přízraky z Roanoke [TV film]

Wraiths of roanoke / Lost Colony

Další název:
Stratená kolónia / Lost Colony: The Legend of Roanoke
Rok:
2007
Délka:
95 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Přízraky z Roanoke
Děj začíná v 16. století, kdy Angličtí osadníci přijíždějí lodí na ostrov Roanoke ve Virginii s indickým doprovodem. Dorazí k opuštěné kolonii předchozích cestujících. Najdou zde jen mrtvolu oběšenou v jedné z budov, která byla uzavřena zevnitř na závoru.

Anglický guvernér to přisuzuje španělům jako taktiku zastrašování. Když se vrátí do Anglie, sbírá veškeré dokumenty o dřívějších osadnících. Narazí na jméno Ananiáše Darea, tehdejšího guvernéra.

Ten večer, Ananiášova těhotná žena Eleanor Dareová spí a zdá se jí hrůzný sen. Její noční košile je potřísněna krví a z těla je jí vyjmuto dítě. Přijde do středu náměstí a shledá se s duchem dítěte. Ananiáš ženu varuje a navrhuje, aby se vrátila do Anglie. Ta odmítá. Náhle začnou osadníci v lese umírat jeden po druhém.

Eleanor záhadně předčasně porodí děvčátko jménem Virginie. V tu chvíli přestanou růst rostliny a plodiny, zvířata zmizí z ostrova. Další osadníci začnou umírat a záhy vyjde najevo, že na ostrově existuje nadpřirozeno.

Eleanor se zdá další sen, kdy zjistí, že na tomto ostrově byla vykonána brutální vražda nevinné ženy a několika mužů z kmene Vikingů. Dlouho předtím tu totiž ztroskotala válečná vikingská loď. Kmenu sebrali ostrov a byli k smrti umučeni.

Proto jsou zlí duchové Vikingů uvězněni na ostrově. Ananiáš Dare musí spolupracovat s místním indiánským náčelníkem a obyvateli městečka a najít způsob, jak poslat zlé přízraky do pekla, kam patří.


Autor: veverka-zrzka

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Betty Kennedy

Kennedy Betty

Naposled navštívené:
Betty Kennedy

Kennedy Betty