reklama
 
ohodnotit

Případný sňatek možný

Cours après moi que je t'attrape

Žánr:
Země:
Rok:
1976
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Případný sňatek možný

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.1.2018
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.10.2013
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.6.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.9.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.1.2018
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.2.2008
vycpi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2011
Helena2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.7.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2797minih2797Ali Baba a 40 loupežníků (1991) 
n
minih7582minih7582Kavárnička dříve narozených (1986) [TV pořad] 
Kavárnička dříve narozených n
minih6171minih6171Deváté jméno (1963) 
n
minih14829minih14829Když ženy ještě měly oháňku (1970) 
Quando le donne avevano la coda n
minih106973minih106973Má vlast (2013) [DVD kinodistribuce] 
Né quelque part n
minih67922minih67922OSS 117: Ztracen v Riu (2009) 
OSS 117: Rio ne répond plus n
minih58304minih58304Parchanti (2010) 
The Losers n
minih113163minih113163Elektra (1996) 
Electra n
minih30740minih30740Fáma (2000) 
Gossip n
minih43791minih43791Nazarin (1959) 
Nazarín n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 % (9)
7   - argenson
7   - curil
6   - Agostino
9   - melakara
6   - Faye
7   - Kycky
6   - brnvl2105
8   - vycpi
10 - Helena2

TV Program

ČT1 - Bydlet jako... v secesi

05:00 - 05:30

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Křesťanský magazín (1993) [TV ...

05:00 - 05:30

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 05:55

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:55 - 06:20

83 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275832
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.354/0.307