ohodnotit

Případný sňatek možný

Cours après moi que je t'attrape

Žánr:
Země:
Rok:
1976
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Případný sňatek možný

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.1.2018
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.10.2013
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.6.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.9.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.1.2018
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.2.2008
vycpi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2011
Helena2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.7.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih113560minih113560Šedé nebe (2010) 
Grey Skies n
minih16311minih16311Policejní akademie (1984) 
Police Academy n
minih50514minih50514Vánoce v Bostonu (2005) 
Christmas in Boston n
minih45559minih45559Amálka, ja sa zbláznim! (1997) [TV film] 
Amálka, ja sa zbláznim! n
minih24010minih24010Zmrzlina na klacku 2 (1979) 
Yotzim Kavua n
minih44437minih44437Šprti (2006) 
The History Boys n
minih92056minih92056Tentokrát zbohatneme (1974) 
Questa volta ti faccio ricco! n
minih48560minih48560Válečná mašinérie nacistů (2007) [TV minisérie] 
War Machines: Nazi, USA n
minih36863minih36863Bazén (2003) 
Der Tod feiert mit n
minih25521minih25521Kouzelný meč (1962) 
The Magic Sword n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 % (9)
7   - argenson
7   - curil
6   - Agostino
9   - melakara
6   - Faye
7   - Kycky
6   - brnvl2105
8   - vycpi
10 - Helena2
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154595
Osobností: 640018
Fotografií: 588861
Plakátů: 279986
Obsahů a biografií: 141644

Poslední komentáře

Bohemian Rhapsody (2018)

Bohemian Rhapsody
Čekala jsem netrpělivě na   tento film. Vůbec mně   nezklamal. Je perfektní,   úžasná muzika, skvělé   výkony herců. Z kina jsem   šla absolutně nadšená.   Doporučuji všem, kteří   mají rádi dobrou hudbu.

Autor: Majdulka | Hodnocení: 10 / 10

Most! - 3. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 3. díl
Trošku nůďa, až na   akci:"Odvez ho do Chomutova.   Myslíš do spalovny? Ne, do   nemocnice!"
Jinak   benefity pracovního poměru   obecního vymahače by mohly   být pro některé jedince i   zajímavé.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Ratatouille (2007)

Ratatouille
Klasická amíkovština, že   když chceš, dokážeš v   životě všechno. I když jsi   krysák. V reálu těžko, v   kresleňáku se na to dobře   kouká. více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

14+ (2015)

cesky

14+
Chci to videt krasny folm fakt   uplne nadherny moc nadherny   fakt je tam hodne lasky proste   krasny fakt

Autor: Kujina | Hodnocení: 4 / 10

Pappa e ciccia (1983)

Pappa e ciccia
Průměrná italská   bláznivá komedie rozdělená   do dvou vzájemně   nesouvisejících epizod.   Hrdiny hrají Lino Banfi a   Paolo Villaggio, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.301/0.271