reklama
 
ohodnotit

Případný sňatek možný

Cours après moi que je t'attrape

Žánr:
Země:
Rok:
1976
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Případný sňatek možný

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.1.2018
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.10.2013
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.6.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.9.2007
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.2.2008
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.1.2018
vycpi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2011
Helena2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.7.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54621minih54621New Yorku, miluji Tě! (2008) 
New York, I Love You n
minih15267minih15267Pád říše římské (1964) 
The Fall of the Roman Empire n
minih7281minih7281Electric Blue 014 (1984) 
n
minih44393minih44393Nezlomná vůle (2006) 
Amazing Grace n
minih20776minih20776Tenkrát na Západě (1968) 
Once Upon a Time in the West; C'era una volta il West n
minih44991minih44991Der Ruf der blonden Göttin (1977) 
Der Ruf der blonden Göttin n
minih9388minih9388Jarka a Věra (1938) 
n
minih48877minih48877Aenigma (1987) 
n
minih22261minih22261Velká iluze (1937) 
La grande illusion n
minih4209minih4209Blankman (1994) 
Blankman n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 % (9)
7   - argenson
7   - curil
6   - Agostino
9   - melakara
6   - Faye
6   - brnvl2105
7   - Kycky
8   - vycpi
10 - Helena2

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:25 - 04:59

129 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Páteř mého života

04:10 - 04:35

24 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

04:00 - 04:55

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

03:30 - 06:05

64 minut již uběhlo
91 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150680
Osobností: 633984
Fotografií: 574558
Plakátů: 272998
Obsahů a biografií: 138376

Poslední komentáře

Beirut (2018)

Beirut
Příběh se neobvykle   pohybuje na syrové   diplomatické úrovni, což   znamená, že je převážně   konverzační a svým smyslem   pro laiky dosti více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Vražedná terapie (2001)

PROCESOR!

Vražedná terapie
I když budu vypadat hodně   troufale, tak můžu říct,   že sem tu slátaninu pochopil   a přesto(právě proto)   hodnotím, jak hodnotím.   Šéfové více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 3 / 10

Dannyho parťáci 2 (2004)

Přidám

Dannyho parťáci 2
klišé konstatování že na   jedničku to prostě nemá.   Chybí mi větší   propracování děje a   srozumitelnost. Líbil se mi   nápad obsazení Bruce Willise   jako Bruce Willise s Julii   Roberts.

Autor: lion71 | Hodnocení: 6 / 10

Hrdinové ohně (2017)

PROCESOR!

Hrdinové ohně
Film o hrdinech, který není   točený klasickým způsobem.   Není plný klišé „ Dělal   jen svou práci“ a záběry   na americkou vlajku či kecy o   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957)

Co

Dvanáct rozhněvaných mužů
ještě dodat? Snad jen že je   škoda že nezískal i přes   nominace žádné Oskary. Ve   stejné době byl totiž   natočen film Most přes řeku   Kwai.

Autor: lion71 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.328/0.289