NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Případ Halifaxová: Má milovaná

Halifax f.p: My Lovely Girl

Další název:
Případ Halifaxová - Milovaná holčička
Žánr:
Země:
Rok:
1994
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Případ Halifaxová: Má milovaná

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.5% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2009
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2013
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2007
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2011
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2009
Brikca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2009
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.5.2010
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6885minih6885Drsný chlapík (1983) 
Le Ruffian n
minih37404minih37404Kdo je kdo (1973) [TV film] 
Kdo je kdo n
minih32661minih32661Opsáno ze života (2001) 
Storytelling n
minih41823minih41823Strom pohádek: Dobro a zlo (1989) [TV inscenace] 
Strom pohádek: Dobro a zlo n
minih18637minih18637Sen o krásné panně (1994) [TV film] 
Sen o krásné panně n
minih12387minih12387Mickeyho vánoční koleda (1983) 
Mickey's Christmas Carol n
minih58962minih58962Zatmívání (2006) 
Fade to Black n
minih40166minih401663:15 zemřeš (2005) 
The Amityville Horror n
minih39666minih39666Silver Hawk: Maska spravedlnosti (2004) 
Fei ying n
minih20085minih20085Synové hor (1956) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.5 % (8)
7   - Lienocka22
7   - payo1555
8   - Faye
7   - Milicent
8   - Blanche21
7   - Brikca
10 - kvaca
8   - Alfonc
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 169786
Osobností: 666768
Fotografií: 667300
Plakátů: 320333
Obsahů a biografií: 156182

Poslední komentáře

Válečný kůň (2011)

Válečný kůň
Vím, že tenhle válečný   velkofilm je velmi vysoko   ceněný jak diváky tak   odbornou kritikou (což   nebývá tak obvyklé jak by   se mohlo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Příběh muže, který miloval svou ...

Příběh muže, který miloval svou ženu
Další socialistická   moralita v podání   ostravského televizního   studia, které jakoby mělo   copyrigth v českých   podmínkách na podobné více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Návštěvníci (1983) [TV seriál]

Obsazení

Návštěvníci
Opět chyba v obsazení. Je   zde uvedena Mahulena   Bočanová jako Adamova   spolužačka. Což je nesmysl.   Mahulena zde sice hraje, ale   dceru Bořivoje Navrátila v   roce 2484, tuším hned v   prvním díle.

Autor: Spider-man

Rubikova kostka (1984) [TV insce...

Rubikova kostka
Slušná televizní detektivka   nesoucí neklamnou pečeť   režiséra Jiřího Svobody.   Na televizní poměry drsně   natočený příběh (jak   jinak) se více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Pohár za první poločas (1972) [T...

Pohár za první poločas
Sotva průměrná inscenace o   kritickém okamžiku života   slavného fotbalisty. Ačkoliv   je toto shruba hodinové drama   natočeno podle kvalitní více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení