ohodnotit

Případ Halifaxová: Má milovaná

Halifax f.p: My Lovely Girl

Další název:
Případ Halifaxová - Milovaná holčička
Žánr:
Země:
Rok:
1994
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Případ Halifaxová: Má milovaná

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2009
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2013
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2007
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2011
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2009
Brikca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2009
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.5.2010
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7578minih7578Farinelli (1994) 
Farinelli, il castrato n
minih10663minih10663Krajina s nábytkem (1986) 
Krajina s nábytkem n
minih12915minih12915Motýlek (1973) 
Papillon n
minih36944minih36944Mořský vlk (1972) 
Lupul mărilor n
minih25359minih25359Pohádky Bolka a Lolka (1970) [TV seriál] 
Bajki Bolka i Lolka n
minih14173minih14173Nevěsta k zulíbání (1980) 
n
minih39334minih39334Krásná země (1977) 
Il Belpaese n
minih24337minih24337Žena, kterou miloval (1988) [TV film] 
The Woman He Loved n
minih12399minih12399Michael Jackson - Video Greatest Hits /History (1995) 
Michael Jackson - Video Greatest Hits /History n
minih38982minih38982Tatínek (2004) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.5 % (8)
7   - Lienocka22
7   - payo1555
8   - Faye
7   - Milicent
8   - Blanche21
7   - Brikca
10 - kvaca
8   - Alfonc
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154165
Osobností: 639204
Fotografií: 586528
Plakátů: 278337
Obsahů a biografií: 141219

Poslední komentáře

Šťastný den (1995) [TV epizoda]

Šťastný den
Lola hned od rána telefonuje   s Manuelem o začarovaném   domě. Adély je líto   Josého, ale Benedikta mu   stále nehodlá odpustit. Při   obědě více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Kajícník (1995) [TV epizoda]

Kajícník
José i Lola po ránu   absolvují nechtěnou   koupel.:) José pro své   chvástání, jak opět   získá Benediktu a Lola že   znovu vyrukovala s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Aquaman (2018)

Skvelý film. 100%

Aquaman
Neskutočné akčné, fantasy   dobrodružstvo so skvelými   vizuálnymi efektami, hravou   kamerou a výbornými hercami.   Páčilo sa mi prostredie od více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 10 / 10

Vřískot (1996)

Výborný film. 80%

Vřískot
Práve som začal pozerať   seriál Scream (2015) a ten ma   neskutočne chytil, tak som sa   rozhodol že si pozriem aj   filmovú verziu a tá je tiež více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

Priemerný film. 55%

Predátor: Evoluce
Prvú časť som videl, ale   strašne som chcel vidieť   túto časť aby som zistil   či je to naozaj taká blbosť   ako skoro všetci píšu, a ja   to více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.339/0.292