reklama
 
ohodnotit

Princezna

I'll Do Anything

Žánr:
Rok:
1994
Délka:
116 minut
„O otci, kterému život naruby převrátí jeho dcera, malý ďábel s tváří andílka.“

Celkové hodnocení filmu Princezna

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.1% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.4.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.8.2007
orlro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.8.2013
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.8.2013
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.8.2010
IZiz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.11.2009
Hannah98
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.10.2010
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.12.2007
vasik90
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.8.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih128180minih128180My Little Pony: Equestria Girls II (2014) 
My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks n
minih52665minih52665Pistolník (1997) 
The Shooter n
minih6794minih6794Dotyky (1988) 
n
minih27960minih27960Zygfryd (1986) 
Zygfryd n
minih103363minih103363Hitman: Agent 47 (2015) 
Agent 47 n
minih32908minih32908Pátek třináctého 5: Nový začátek (1985) 
Friday the 13th: A New Beginning n
minih7165minih7165Naši manželé (1966) 
I nostri mariti n
minih20003minih20003Svéráz národního lovu (1995) 
Osobennosti nacionalnoj ochoty n
minih53228minih53228Miluji tě, miluji tě (1968) 
Je t'aime, je t'aime n
minih28346minih28346Future Sport (1998) [TV film] 
Future Sport n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.1 %
5   - curil
4   - Faye
8   - orlro
9   - kubik-duli
9   - oulisna
4   - IZiz
10 - Hannah98
5   - Alfonc
10 - vasik90

TV Program

ČT1 - Zpátky se Sobotou (2012) [TV s...

22:20 - 23:15

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Highlander (1986)

22:30 - 00:25

30 minut již uběhlo
85 minut zbývá do konce

NOVA - Focus (2015)

22:20 - 00:25

40 minut již uběhlo
85 minut zbývá do konce

Prima - Zkažená úča (2011)

21:50 - 23:45

70 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146292
Osobností: 621378
Fotografií: 550667
Plakátů: 262223
Obsahů a biografií: 134143

Poslední komentáře

Zkažená úča (2011)

Zkažená úča
Cameron Diaz jsem měl rád,   ale botox a platiky z ní   udělaly podivnou, oteklou   zombie. Film celkem o prdu a k   prdu.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Psí únosce (2013)

Psí únosce
Nepříliš zdařilá komedie,   která si své největší   fandy najde mezi diváky -   pejskaři, nebo diváky,   kteří mají rádi   zvířátka. A tady jde více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Pro hrst dolarů (1964)

Podle samurajského filmu

Pro hrst dolarů
Miluji tyhle westerny.   Prostředí, hudba, syrovost.   A mimo jiné, námět je   čerpán podle japonského   filmu, podobně jako Sedm   statečných. více >

Autor: Mijamoto13 | Hodnocení: 8 / 10

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Neurazí, nenadchne. Tom Hanks   podal standardně kvalitní,   leč průměrný herecký   výkon, těžící   převážně ze svého   sympatického charisma. více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 6 / 10

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Nude Nuns with Big Guns
Film, který všemi svými   znaky patří někam mezi   béčko a céčko, je   překvapivě dost zábavný. A   zábava je především to, co   od podobných více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.578/0.535