reklama
 
ohodnotit

Princezna

I'll Do Anything

Žánr:
Rok:
1994
Délka:
116 minut
„O otci, kterému život naruby převrátí jeho dcera, malý ďábel s tváří andílka.“

Celkové hodnocení filmu Princezna

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.1% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.4.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.8.2007
orlro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.8.2013
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.8.2013
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.8.2010
IZiz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.11.2009
Hannah98
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.10.2010
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.12.2007
vasik90
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.8.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52980minih52980Antikrist (2009) 
Antichrist n
minih38376minih38376O zlém snu (2000) [TV film] 
O zlém snu n
minih37180minih37180Stepfordské paničky (2004) 
The Stepford Wives n
minih43099minih43099Bratři Solomonovi (2007) 
The Brothers Solomon n
minih45311minih45311O Pomněnce (1971) [TV inscenace] 
O Pomněnce n
minih98204minih98204Mládeži nepřístupno (2013) [2k digital] 
Movie 43 n
minih32681minih32681Muž, který vycházel z hrobu (2001) [TV film] 
Muž, který vycházel z hrobu n
minih35856minih35856Cimrman sobě 1–3 (1991) [TV divadelní představení] 
n
minih135467minih135467Spící agent (2015) 
American Ultra n
minih41920minih41920Pracka v láhvi (1978) [TV inscenace] 
Pracka v láhvi n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.1 % (9)
5   - curil
4   - Faye
8   - orlro
9   - kubik-duli
9   - oulisna
4   - IZiz
10 - Hannah98
5   - Alfonc
10 - vasik90
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152312
Osobností: 636452
Fotografií: 578229
Plakátů: 275629
Obsahů a biografií: 139784

Poslední komentáře

Big Ben: Smrt v krajkách (1998) ...

Big Ben: Smrt v krajkách
Velmi zábavný a přesto   něčím i trochu tajemný   díl. Ta srandovní část se   odehrává zejména v bordelu,   kde se Ben nejprve stane   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 7 / 10

Oni 2: Noční kořist (2018)

Oni 2: Noční kořist
Režisér Johannes Roberts   zašel do útrob šílenství,   brutality a totální   beznaděje. Po 10-ti letech se   vrací pokračování velice   více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Velká oříšková loupež
Dobrým vtipem to neoplývá,   ale dá se na to dívat, díky   hlavní veverce Bručounovi.   .... HODNOCENÍ: 45%

Autor: Wiikii | Hodnocení: 4 / 10

Velká oříšková loupež 2 (2017)

TOP film. 90%

Velká oříšková loupež 2
Po slabšej jednotke prišla   na svet dvojka a je lepšia a   to oveľa. Príbeh je   výborný, zaujímavý,   animácia ako v jednotke   dobrá a více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Výborný film. 70%

Velká oříšková loupež
Čakal som od toho viacej.   Nehovorím že je to zle, ale   ten príbeh nebol moc   zaujímavý a bohužiaľ aj   pri niektorých scénach dosť   nudný. více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.32/0.272