reklama
 
ohodnotit

Příběh lásky a cti

Rok:
1977
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
1/1978

Celkové hodnocení filmu Příběh lásky a cti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.8% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.8.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.4.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.2.2011
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.8.2009
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.3.2012
Yontalcar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.2.2011
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.9.2007
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.2.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.3.2014
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.1.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.4.2011
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.12.2010
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.6.2010
marresi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2012
ajelod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.2.2011
Lucelka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.8.2010
Tnegad
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.2.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40813minih40813Alfons Karásek v lázních (1971) [TV film] 
Alfons Karásek v lázních n
minih126143minih126143Život je život (2015) 
Život je život n
minih65796minih65796Strom (2009) 
L'arbre n
minih30813minih30813Hotel Paradiso (1966) 
Hotel Paradiso n
minih46492minih46492Mistři hororu (2005) [TV seriál] 
Masters of Horror n
minih53068minih53068Pahorek Pork Chop (1959) 
Pork Chop Hill n
minih17576minih17576Půlnoční jízda (1990) 
Midnight Ride n
minih13931minih13931Nekonečná - nevystupovat (1978) 
Nekonečná - nevystupovat n
minih45163minih45163Jake a Tlusťoch (1987) [TV seriál] 
Jake and the Fatman n
minih89236minih89236Trojitý agent (2004) 
Triple agent n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.8 %
8   - curil
6   - jarda53
7   - green-tea
7   - Angelika28
8   - payo1555
6   - Yontalcar
6   - Faye
7   - Nasudr
8   - melakara
7   - fred.appl
7   - Kycky
7   - Milicent
7   - rosta12
7   - POMAJZ
8   - marresi
8   - ajelod
9   - Lucelka
8   - Tnegad

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV fi...

20:00 - 20:55

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Sto divů světa

20:00 - 21:00

14 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

44 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Top star (2011) [TV pořad]

19:55 - 20:15

19 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146276
Osobností: 621307
Fotografií: 550470
Plakátů: 262181
Obsahů a biografií: 134131

Poslední komentáře

Opožděná vražda (2015) [TV epizo...

Opožděná vražda
Zajímavé téma -   Zavražděný starý pán na   vesnici kde se za komančů,   ale i po válce děla spousta   nepěkných věcí. Do toho   skupina toxíků, špatné   rodinné věci a je   podezřelých jak naseto:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Sanitka 2: Díl čtvrtý (2013) [TV...

Sanitka 2: Díl čtvrtý
Solidní díl, tentokráte se   moc neřešila milenecká   vzplanutí a podobné věci,   ale bylo dost zásahů atd.   Jinak dobří herci a občas i   humor, sleduji napodruhé a   nejsem rozhodně zklamán.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Psanci a andělé (2016)

Psanci a andělé
Zajímavý western. Parta   lupičů utíká před   spravedlností a dočasný   úkryt na noc najdou na farmě   u hranic. Zde se odehraje   Tarantinem více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Nebezpečná záměna (2016) [TV fil...

Nebezpečná záměna
Podprůměrná kriminálka,   kde akce je hodně málo.   Neustálé dohadování po   telefonu s únoscem, do toho   spory s bývalým manželem,   jeho více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Hamburger Hill (1987)

Hamburger Hill
Válečná řežba to je, ale   vzhledem k roku natočení   1987, je to slabší a hlavně   ne tak úplně dle skutečné   předlohy. Připomíná mně   to více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.572/1.524