Zari
ohodnotit

Příběh koček

Mao yu tao hua yuan

Další název:
Cats and Peachtopia; 猫与桃花源; Smelé mačiatko
Žánr:
Země:
Rok:
2018
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
16.8.2018
„Devět životů, devětkrát větší zábava.“
Popis / Obsah / Info k filmu Příběh koček
Jsou především líné a všechno mají na háku, ale i kočky mají velká srdce, mají své legendy a dny, kdy zažívají neuvěřitelně věci. Jedno takové nevšední a doslova velkolepé dobrodružství ukáže nová animovaná komedie Příběh koček.

Kocour Marvin se svým synem Samem to vyhráli. Žijí si na vysoké noze pohodlného domova, na svět koukají z výšky mrakodrapu a vůbec nic jim nechybí. Říká se, že kočky mají devět životů, a tihle kocouři využívají jenom ten první, spokojený a bez problémů. Znáte ale děti, chtějí poznat svět, něco zažít a malý kocourek by se navíc strašně rád podíval do pověstného ráje koček. Sestaví si vlastní létací stroj a vyráží na dobrodružství, o kterém se bude jednou vyprávět a točit filmy. Nasadí si brýle a je pryč!

Kocouří táta Marvin musí překonat sám sebe, všechen svůj strach i nepříjemné vzpomínky z minulosti, a vydat se na záchrannou misi. Nejen do džungle velkoměsta, stopy totiž vedou do skutečné divočiny plné nástrah a divokých zvířat. Má sice pomocníka, barevnou papoušici Ara, i tak ho čeká cesta, kde se devět kočičích životů bude hodit. Všechny čeká hromada zážitků, zábavy a nečekaných setkání, o nichž by se jim bez odvahy malého kocoura ani nesnilo.

Bontonfilm


Popis / Obsah / Info k filmu Příběh koček
Nezbedné mačiatko, Klbko, žije so svojím trochu lenivým a pohodlným otcom, Fúzikom, v maličkom apartmáne v srdci veľkomesta.

Klbko sa rád díva na svet z okna svojho domova a sníva o tom, že raz spozná všetko to neznáme tam vonku. Vďaka svojej vynaliezavosti sa mu podarí zostrojiť si skutočnú lietajúcu raketu, na ktorej sa vyberie hľadať bájny Mačací raj...

Vtedy jeho otec, napriek svojej zlej skúsenosti s vonkajším svetom, bez váhania vykročí z bezpečia domova a spolu s novou parťáčkou Arou sa ho okamžite vydáva hľadať.
Príbeh o sile lásky otca k svojmu synovi plný dobrodružstiev a nových priateľstiev chytí za srdce nielen všetkých milovníkov mačiek!

Continental Film SK


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Radovan Urban

Urban Radovan

Naposled navštívené:
Radovan Urban

Urban Radovan