ohodnotit

Předvolba 976

976-Evil

Další název:
Horrorscope, Dial the Devil
Žánr:
Rok:
1988
Délka:
92 minut
„976 - linka za kterou zaplatíte vlastní duší!“

Celkové hodnocení filmu Předvolba 976

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
gabikazavacka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.4.2011
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.2.2008
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.7.2016
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.4.2008
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.2.2013
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.4.2007
mrakoslap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.2.2015
Jerzi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.12.2012
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.1.2010
Klofi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.5.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49205minih49205Veřejní nepřátelé (2009) 
Public Enemies n
minih147671minih147671Pasažéři (2016) 
Passengers n
minih64685minih64685Pipe Dreams (2007) [Video] 
n
minih48840minih48840Fallen (2008) [Video] 
n
minih31747minih31747Dům duchů (1987) 
Ghosthouse n
minih43756minih43756Ghoulies II. (1987) 
Ghoulies II. n
minih49409minih49409Pět milionů let k Zemi (1967) 
Quatermass and the Pit n
minih16283minih16283Policajt umí karate (1984) 
Keidži monogatari 2 - Ringo no uta n
minih20968minih20968Znamení čtyř (1983) [TV film] 
The Sign of the Four n
minih11019minih11019Kwaidan - Černé vlasy (1964) 
Kaidan n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63 % (10)
6   - gabikazava
8   - AGAMEMNON
4   - marci22
6   - Ingrid
5   - ASPHALT
8   - smíšek
6   - mrakoslap
7   - Jerzi
7   - miratskyl
6   - Klofi

TV Program

ČT1 - Ženich uvízl (1976) [TV inscen...

09:55 - 10:40

17 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Úžasné zvířecí rodiny

09:50 - 10:45

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Zlatá labuť (2023) [TV seriál]

09:35 - 10:55

37 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Kriminálka Montpellier (2016) ...

10:10 - 11:25

2 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 186593
Osobností: 692171
Fotografií: 745262
Plakátů: 364585
Obsahů a biografií: 172591

Poslední komentáře

Gran Torino (2008)

Gran Torino
Clint Eastwood je jako dobré   víno - čím starší, tím   lepší. A to jako herec i   jako režisér. Je vidět, že   práci s filmem prošel   více >

Autor: Vlado50 | Hodnocení: 10 / 10

Transformers: Pomsta poražených ...

Transformers: Pomsta poražených
Stejné jako u jedničky. I   kdyby to byla uplná   hovadina nebo něco takovýho,   tak se je tu jeden faktor,   který to vše zlepšuje.   více >

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Transformers (2007)

Transformers
I kdyby to byla uplná   hovadina nebo něco takovýho,   tak se je tu jeden faktor,   který to vše zlepšuje.   Jmenuje se Megan Fox, ale   Transformers mají víc   plusů.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Krev (1989) [TV epizoda]

Krev
Skvěle kombinovaný humor s   temnou kriminální   atmosférou. Tenhle díl mě   vždycky fascinoval chvílemi   až hororovou hudbou Karla   Svobody. více >

Autor: topipig | Hodnocení: 9 / 10

Osvícení (1980)

PROCESOR!

Osvícení
Spisovatele S. Kinga není   třeba představovat stejně   jako Nicholsona. Oba dva jsou   nezpochybnitelní esa ve své   branži. A ta jejich   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 9 / 10