reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 25.2.2017 a svátek má Liliana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Praha očima...

Rok:
1999
Délka:
80 minut
Premiéra v ČR:
29.4.1999
„Láska je láska, lidi jsou lidi a Praha je Praha. Čtyři drobnokresby ze současnosti od Vladimíra Michálka, Michaely Pavlátové, Martina Šulíka a Artemia Benkiho.“

Celkové hodnocení filmu Praha očima...

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.4.2009
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2007
Lucelka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.10.2010
rarak94
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.8.2009
Gymoň
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2009
Kuddel64
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.5.2009
gay777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.8.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih59661minih59661Pravda (2005) 
Truth n
minih10275minih10275Kletba hadího údolí (1987) 
Klatwa Doliny Weźy n
minih37180minih37180Stepfordské paničky (2004) 
The Stepford Wives n
minih2543minih2543Addamsova rodina - V New Yorku (1973) [TV seriál] 
The Addams Family: In New York n
minih16271minih16271Polibek ze stadionu (1947) 
n
minih30997minih30997Před svatbou ne! (2001) 
Heartbreakers n
minih19013minih19013Ať začne slavnost (1975) 
Que la fête commence... n
minih50241minih50241Zelený oblak (2001) 
Die Grüne Wolke n
minih98738minih98738Ticho na moři (2011) [DVD kinodistribuce] 
La mer à l'aube n
minih7582minih7582Kavárnička dříve narozených (1986) [TV pořad] 
Kavárnička dříve narozených n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.7 %
5   - curil
7   - Raptor150
7   - Lucelka
7   - rarak94
7   - Gymoň
10 - Kuddel64
10 - gay777

TV Program

ČT1 - Podzimní romance (1992) [TV ep...

11:00 - 12:00

20 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

ČT2 - Apokalypsa: 1. světová válka

11:20 - 12:15

0 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

NOVA - Koření (2005) [TV pořad]

11:10 - 12:05

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Prima - Přístav (2015) [TV seriál]

10:55 - 12:20

25 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141552
Osobností: 606339
Fotografií: 526473
Plakátů: 253930
Obsahů a biografií: 130297

Poslední komentáře

Muž a žena (1966)

Muž a žena
Film jsem viděl poprvé,   když jsem vyšel devítiletku   a byl to první film, na   který jsem mohl jít večer   do kina, bez obavy, že mě   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Bouřlivé výšiny (1992)

Bouřlivé výšiny
Tato klasika britské   literatury inspirovala   nejednoho tvůrce, ale   tentokrát vznikl naprosto   jedinečný a krásný   film.Jestli chcete více >

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Divočina (2014)

Divočina
Nikdy bych nesesbírala odvahu   na takovou šílenou cestu a   protože tohle není   vymyšlený příběh, tak   můj obdiv a respekt.Reese   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Laputa (2015)

Laputa
Zajímavý snímek, kde děj   plyne jaksi pomalu a   zdánlivě na jednom   místě.Laputa je   útočištěm a skoro i   domovem skupiny lidí, kteří více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zpěvačka (2017) [TV epizoda]

Zpěvačka
Do města, přijela operní   zpěvačka, je ubytována na   hotelu Popper a začnou se   dít věci, je vykraden   Koloniál, je okraden pan   lékárník. více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.451/0.424