reklama
 
ohodnotit

Praha očima...

Žánr:
Rok:
1999
Délka:
80 minut
Premiéra v ČR:
29.4.1999
„Láska je láska, lidi jsou lidi a Praha je Praha. Čtyři drobnokresby ze současnosti od Vladimíra Michálka, Michaely Pavlátové, Martina Šulíka a Artemia Benkiho.“

Celkové hodnocení filmu Praha očima...

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.4.2009
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2007
Lucelka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.10.2010
rarak94
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.8.2009
Gymoň
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2009
Kuddel64
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.5.2009
gay777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.8.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46410minih46410Vím, že víš, že vím (1982) 
Io so che tu sai che io so n
minih37200minih37200Ginostra - mafie nespí, mlčí (2002) 
Ginostra n
minih31002minih31002Co horšího se může stát? (2001) 
What's Worst That Could Happen? n
minih21255minih21255Transkontinentální expres (1979) [TV film] 
Disaster on the Coastliner n
minih58276minih58276Osudu neutečeš (2001) [TV film] 
Chasing Destiny n
minih43631minih43631Warholka (2006) 
Factory Girl n
minih40903minih40903Zúčtování (2003) 
Ghost Rock n
minih41761minih41761Bláznivá olympiáda (2005) 
The Ringer n
minih77862minih77862Street Racer: Cesta za svobodou (2008) [Video] 
Street Racer n
minih53517minih53517Vražda v ulici Lourcine (1974) [TV inscenace] 
Vražda v ulici Lourcine n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.7 %
5   - curil
7   - Raptor150
7   - Lucelka
7   - rarak94
7   - Gymoň
10 - Kuddel64
10 - gay777
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144340
Osobností: 615160
Fotografií: 539293
Plakátů: 258114
Obsahů a biografií: 132154

Poslední komentáře

Closer (2005) [TV seriál]

Atraktivní?

Closer
Možná, že tenhle seriál   má skvělý případy a   příběhy. Možná má   sympatický vyšetřovací   tým. Až na jednu postavu.   Jak někdo může o Kyře více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 5 / 10

Pravda je jen slovo (2013)

Pravda je jen slovo
Po delší době pro mě zase   drama ze soudní síně. Přes   velice kvalitní obsazení   hlavních rolí je film   částečným zklamáním.   Vedlejší více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Noční jezdci (1981)

Noční jezdci
Dobří herci, pěkná   příroda a zajímavé téma,   ale dnes už to tolik   neosloví. Vidět snímek   před takovými 20 - 25 lety   asi by mě zabavil více,   takhle musím dát 40%.

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Piráti z Karibiku: Salazarova po...

Návrat ke kořenům

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta
Hodně lidí si myslelo že   dílem piráti z Karibiku na   vlnách podivna (které já   dávám 5/10 ten film byl   absolutně nezáživný) bude   možný více >

Autor: milujufilmy | Hodnocení: 8 / 10

Nic nás nerozdělí (2012)

Nic nás nerozdělí
Tento katastrofický a přitom   pravdivý příběh je tak   dobře natočený, že máte   dojem, jestli to není   dokument.Opravdu mne mile   překvapil více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.401/0.363