Zari
ohodnotit

Povýšení

The Promotion

Další název:
Peklo v práci; Povýšenie
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
86 minut
„Dva muži. Jedna práce. Žádná pravidla.“
Popis / Obsah / Info k filmu Povýšení
Snímek se odehrává v Chicagu a hlavním hrdinou je mladý a ambiciózní zástupce vedoucího prodeje v supermarketu Doug Stauber (Seann William Scott). Ve městě se začíná stavět nová prodejna firmy, že uspěje ve výběrovém řízení a stane se sám novým managerem. O svých schopnostech je přesvědčen natolik, že své úspory a úspory své snoubenky ve výši dvanácti tisíc dolarů, utratí za první splátky na vysněný dům, který by si v současné pracovní pozici nemohl pořídit. Situace se začíná komplikovat, když se v prodejně objeví nečekaný konkurent. Richard Wehlner (John C.Reilly), který se přistěhoval z Kanady a má již zkušenosti z tamnějšího marketu. Rovněž on se spoléhá na to, že se stane novým vedoucím. Ještě s několika dalšími kandidáty jsou bedlivě sledováni stávajícím managmentem pomocí systému kartiček, na které zákazníci píší své stížnosti a pochvaly. Oba hlavní kandidáti jsou příliš slušně založení na to, aby mezi nimi vypukla otevřená válka, a tak se uchylují spíše k drobným podrazům, kterými však jejich vzájemná rivalita nabírá na intenzitě.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Povýšení
Tento komediální snímek přináší režisér a scénárista Steve Conrad. Doug a Richard jsou kolegové. Richard cítí, že by měl povýšen a už je velmi blízko. Do hry však vztoupí mladý Doug, který chce být také povýšen. To Richard velmi těžce nese a tak se oba pouští do souboje, který nemá žádná pravidla. Nechť vyhraje ten lepší. Nebo spíš ten, kdo má žaludek a nervy na větší podlost...


Autor: Justik66

Popis / Obsah / Info k filmu Povýšení
V komedii „Povýšení“ hraje John C.Reilly zaměstnance velké globální firmy, který by byl velice rád povýšen. Vše nasvědčuje tomu, že vytoužená pozice je velice blízko. Ovšem o stejnou pozici má zájem i mladší kolega a tak nastane nelítostný boj o postavení šéfa a o šéfovskou kancelář.

Zdroj: IKO Cable, s.r.o. (Film+)


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Na cestě po Mazurských jezerec...

17:00 - 17:30

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Tajemství Johanky z Arku

16:55 - 17:55

8 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:30

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

16:40 - 17:55

23 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Don McLeod

McLeod Don

Naposled navštívené:
Don McLeod

McLeod Don