ohodnotit

Pouští a pralesem

W pustyni i w puszczy

Další název:
Púšťou a pralesom (SK)
Země:
Rok:
2001
Délka:
112 minut
„Radši jednou zažít než stokrát slyšet...“

Celkové hodnocení filmu Pouští a pralesem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.3.2009
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.7.2004
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.7.2010
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2005
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.3.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.6.2007
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.10.2006
aegis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.7.2006
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.5.2009
Joker77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2017
grossberg
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.11.2013
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2009
Alix
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.8.2017
Alla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
15.6.2009
danavra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.2.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih100440minih100440Rocky Mountain (1950) 
Rocky Mountain n
minih39861minih39861Mastičkář (1954) 
Le Guérisseur n
minih9936minih9936Kapitán Korda (1970) 
Kapitán Korda n
minih43555minih43555The Conqueror (1956) 
The Conqueror n
minih33976minih33976Sestry v akci (2000) 
Our Lips Are Sealed n
minih44501minih44501Černá ruka (1973) 
La Mano nera - prima della mafia, più della mafia n
minih32645minih32645Svět podle Prota (2001) 
K-PAX n
minih20789minih20789Tequila koktejl (1988) 
Tequila Sunrise n
minih116431minih116431Bez návratu (1998) 
Point Blank n
minih94069minih94069Příběh mého syna (2012) 
Venuto al mondo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (15)
9   - clara.bow
10 - mia
8   - Bara.40
8   - AGAMEMNON
8   - Charlie35
5   - Faye
8   - Ed
8   - aegis
6   - jambroz58
6   - Joker77
8   - grossberg
6   - Zdenek13
7   - Alix
2   - Alla
6   - danavra
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154590
Osobností: 640017
Fotografií: 588861
Plakátů: 279972
Obsahů a biografií: 141636

Poslední komentáře

Wind River (2017)

Wind River
Dobrodružný thriller Wind   river je film přesně podle   mého gusta. Krásná   příroda, napětí   jednoduchá zápletka a   uvěřitelný příběh spolu více >

Autor: Charlie35

Upgrade (2018)

PROCESOR!

Upgrade
Moc sem od toho nečekal, ale   dostal sem výbornou zábavu.   I když se mi moc nechce   věřit, že v takové   přetechnizované době s   dronem na více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Venom (2018)

PROCESOR!

Venom
Nějak tyhle komiksichty   nemusím, ale nikomu je   neberu. Každému se líbí   holt něco jiného. Tenhle   emzák co vstoupil do   investigativního více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 8 / 10

Tisk (2018) [TV minisérie]

Kvalitka.

Tisk
Asi nie pre každého, ale kto   má rád záležitosti, nad   ktorými tvorcovia zjavne   premýšľali, ten si   pošmákne.
Precízny Ben   Chaplin, více >

Autor: Knell | Hodnocení: 10 / 10

Škola otců (1957)

Škola otců
Velmi dobrý film, který   však do průměru sráží   nedokončené drobné   kapitolky. Například já   bych rád viděl, jak   kultivovaný kantor více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.147/0.115