reklama
 
ohodnotit

Pouhá formalita

Una pura formalita

Další název:
A Pure Formality; Jednoducho formalita (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
1993
Délka:
108 minut
„Gérard Depardieu a Roman Polanski jako policajt a podezřelý, kde se neví, kdo je kočka a kdo myš“

Celkové hodnocení filmu Pouhá formalita

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.8% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.5.2017
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.10.2010
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.8.2013
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.7.2008
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2006
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.1.2018
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.2.2008
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.5.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.2.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.5.2010
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.11.2015
strougy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.6.2008
jirina.legatova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.1.2013
tylda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.8.2017
Gucia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.3.2008
jerigrau
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.1.2012
thomsonivp1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8736minih8736Hrdina proti své vůli (1992) 
Hero n
minih17758minih17758Red Force 5 (1990) 
Huang jia shi jie zhi: Zhong jian ren n
minih40616minih40616Kalamity Jane (1953) 
Calamity Jane n
minih62307minih62307Temnota (2007) 
Hacia la oscuridad n
minih9912minih9912Kandidáti života a smrti (1979) [TV film] 
Fleisch n
minih49456minih49456Výchovný tábor (2007) 
Boot Camp n
minih118260minih118260Kámoš napořád (2014) 
Date and Switch n
minih74637minih74637Visszatérés (2010) 
Visszatérés n
minih54869minih54869Vojáček a dračí princezna (1982) [TV inscenace] 
Vojáček a dračí princezna n
minih93420minih93420Štvanice (2012) 
Obława n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.8 %
9   - curil
8   - cicis
4   - mat.ilda
6   - Snura
8   - catamount
3   - radegaster
8   - dandysek
7   - MysteryIll
8   - rosta12
10 - Johnny1
10 - michaldoko
8   - strougy
5   - jirina.leg
2   - tylda
10 - Gucia
8   - jerigrau
8   - thomsonivp

TV Program

ČT1 - Tichá bolest (1990)

20:55 - 22:24

71 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Fotbal: Chelsea FC - FC Barcel...

20:30 - 23:20

96 minut již uběhlo
74 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

21:40 - 22:40

26 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Mordparta (2016) [TV seriál]

21:35 - 22:55

31 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148378
Osobností: 627637
Fotografií: 565754
Plakátů: 268308
Obsahů a biografií: 136203

Poslední komentáře

Top Gear (1978) [TV pořad]

Cože? Ono je to o autech?

Top Gear
Ano je.
Trio Clarkson,   Hammond a May dalo divákům   něco, co milují. A je jedno,   jestli jste Čech, Američan,   nebo Číňan. Oni dali lidem, více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Pohroma v klášteře (1986) [TV ep...

Pohroma v klášteře
V této epizodě Tripitaka se   Sunem navštívili klášter s   hamižným opatem, který se   pro získání vzácného   roucha neštítil ani vraždy.   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Extra Zigda (1996) [TV seriál]

Extra Zigda
Zřejmě nejméně vydařený   a pravděpodobně i poslední   francouzský sitcom natočený   pod hlavičkou společností   AB Productions. Azoulay ho   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 3 / 10

Tajuplný ostrov (1973) [TV seriá...

Tajuplný ostrov
Tento seriál je pro mě   novinka, nikdy dřív jsem ho   neviděl, takže nostalgii do   hodnocení započítat nemohu.   Už jsem viděl více   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Sanitka 2 (2013) [TV seriál]

Sanitka 2
Tohle pokračování Sanitky   je vrcholem trapnosti a   nevkusu. Doslova v každém   dílu minimálně dvě   téměř erotické scény,   většinou na více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.302/0.264