reklama
 
ohodnotit

Poslední soud

II giudizio universale

Další název:
The Last Judgement
Žánr:
Země:
Rok:
1961
Délka:
95 minut
„V Neapoli je oznámen poslední soud, který u obyvatel často vyvolává nepředvídané reakce. Mozaika skečů po neapolsku.“

Celkové hodnocení filmu Poslední soud

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2011
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.5.2014
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.12.2013
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.8.2012
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.5.2013
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.3.2011
Brko68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7661minih7661Flákači (1995) 
Mallrats n
minih38268minih38268Kupec benátský (2004) 
William Shakespeare's The Merchant of Venice n
minih59116minih59116Znovu se zamilovat (2009) 
Love Hurts n
minih65743minih65743Zakázaná zóna (2010) 
Monsters n
minih27759minih27759Simon Birch (1998) 
Simon Birch n
minih14563minih14563O Janovi a podivuhodném příteli (1990) [TV film] 
O Janovi a podivuhodném příteli n
minih4209minih4209Blankman (1994) 
Blankman n
minih47144minih47144Králova přízeň (2008) 
The Other Boleyn Girl n
minih45149minih45149Cizinec po mém boku (2003) [TV film] 
The Stranger Beside Me n
minih25843minih25843Tráva je zlatej důl (1998) 
Homegrown n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86.3 %
8   - curil
8   - Akana
9   - melakara
9   - zepo
9   - dederon
9   - lionheart
9   - Johnny1
8   - Brko68

TV Program

ČT1 - Čert ví proč (2003)

20:00 - 21:44

88 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Panství Downton (2010) [TV ser...

21:00 - 21:50

28 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Rafťáci (2006)

20:20 - 22:30

68 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Prima - Přístav (2015) [TV seriál]

20:15 - 21:30

73 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144319
Osobností: 615101
Fotografií: 539216
Plakátů: 258057
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.477/0.438