ohodnotit

Poslední soud

II giudizio universale

Další název:
The Last Judgement
Žánr:
Země:
Rok:
1961
Délka:
95 minut
„V Neapoli je oznámen poslední soud, který u obyvatel často vyvolává nepředvídané reakce. Mozaika skečů po neapolsku.“

Celkové hodnocení filmu Poslední soud

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.5.2014
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2013
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.12.2013
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.8.2012
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.5.2013
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.3.2011
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.2.2018
Brko68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih121614minih121614Un fil à la patte (2005) 
Un fil à la patte n
minih3260minih3260Arthur 2: S ledem (1988) 
Arthur II: On the Rock n
minih15343minih15343Pán šelem (1982) 
Beastmaster n
minih16626minih16626Poslední ostří hoši (1976) 
The Last Hard Men n
minih123584minih123584Hotel Transylvánie 2 (2015) 
Hotel Transylvania 2 n
minih12299minih12299Měsíční past (1988) 
Moontrap n
minih10086minih10086Kdo hledá zlaté dno (1974) 
Kdo hledá zlaté dno n
minih66500minih66500Show Jana Krause (2010) [TV pořad] 
Show Jana Krause n
minih55723minih55723Bunkr hotelu Palace (1989) 
Bunker Palace Hôtel n
minih41614minih41614Ať ten kůň mlčí! (1992) [TV inscenace] 
Ať ten kůň mlčí! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85.6 % (9)
8   - curil
9   - melakara
8   - Akana
9   - zepo
9   - dederon
9   - lionheart
9   - Johnny1
8   - K882
8   - Brko68

TV Program

ČT1 - Kočka není pes

04:40 - 05:15

4 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Klášter na ostrově

04:30 - 04:55

14 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

03:55 - 04:55

49 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:10 - 06:15

94 minut již uběhlo
91 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155232
Osobností: 641884
Fotografií: 593425
Plakátů: 282002
Obsahů a biografií: 142247

Poslední komentáře

Noc oranžových ohňů (1974)

Noc oranžových ohňů
V době vzniku, se na to snad   dalo koukat, strachovali se o   pána neomylného, o jeho   život, dnes je celý   příběh k smíchu a proto i   co odnesl čas?

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Špión, který mi dal kopačky (201...

Propadák

Špión, který mi dal kopačky
Jediné co bych tomuhle filmu   mohl aspoň trochu pochválit   jsou akční scény, které   filmu ale nedávají až tak   velký smysl. Mila Kunis se k více >

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 2 / 10

Nespoutaný Django (2012)

Zkrátka Tarantinovka

Nespoutaný Django
Skvěle podaný western v   jedinečném stylu Quentina   Tarantina s perfektním   příběhem, úžasnými   akčními scénami a výborně   odvedenými hereckými   výkony. Jeden z mých top   filmů.

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 10 / 10

Grimsby (2015)

Odpad

Grimsby
Pro mě je tohle naprostý   odpad. Mám Cohena rád, je   neskutečný komediant, ale   tohle překročilo meze.   Úchylárny snesu, ale koukat   jak více >

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 1 / 10

Rocky 3 (1982)

Můj nejoblíbenější díl

Rocky 3
Mě osobně se trojka líbila   nejvíc z celé ságy.   Nepřichází s ničím   novým, ale to nic nemění na   tom že to je zkrátka klasika   a pořád je více >

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.275/0.243