reklama
 
ohodnotit

Poslední objetí

Last Embrace

Žánr:
Rok:
1979
Délka:
102 minut

Celkové hodnocení filmu Poslední objetí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.5.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.11.2009
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.5.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.9.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.7.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.11.2008
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.1.2018
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37048minih37048Plavovlasá Venuše (1932) 
Blonde Venus n
minih8420minih8420Holka nebo kluk (1938) 
n
minih46003minih46003Bažanti jedou do Španělska (1972) 
Les Charlots font l'Espagne n
minih12114minih12114Masseba (1989) 
n
minih29840minih29840Vrahův polibek (1955) 
Killer's Kiss n
minih70181minih70181Já, já, já . . . a ti druzí (1966) 
Io, io, io... e gli altri n
minih84283minih84283Památné bitvy (2005) 
Battleground: The Art of War n
minih25258minih25258Úsmev diabla (1987) 
Úsmev diabla n
minih77749minih77749Cesta do lesa (2012) [DCP] 
n
minih20973minih20973The Stripper (1963) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69 % (10)
6   - curil
7   - jarda53
8   - clara.bow
7   - Lienocka22
6   - Petak69
9   - oulisna
6   - rosta12
7   - Johnny1
5   - wrangler
8   - Zdenek13
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150697
Osobností: 634059
Fotografií: 574688
Plakátů: 273054
Obsahů a biografií: 138421

Poslední komentáře

Vrať se mi (2000)

Vrať se mi
Krásný, jednoduchý a velice   půvabný romantický snímek,   kde není nouze ani o city a   slzy. Takřka dvouhodinová   stopáž sice budí rozpaky, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Volání (2014)

Volání
Detektivní příběh o   sériových vraždách   opírající se o určitý   druh manipulace spojené s   biblí. Scénář by se hodil   i na obyčejný více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Šílená matka (2015)

A Nihilo Nihil

Šílená matka
Tento film nie je akože zlý,   je prázdny. Je priam až   neuveriteľné, ako sa dá   natočiť tak nezmyselný a   hlavne prázdny film. Fakt   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 2 / 10

Red Dog (2011)

Red Dog
TAKTO sa majú rozprávať   príbehy kámo!
..........................   ..............................   ......

Autor: Knell | Hodnocení: 10 / 10

Kupé (1994) [TV pořad]

Pohoda a legrace

Kupé
Přestože cestování vlakem   ČD leckdy nebývá legrace,   zpodění výluky atd. Tenhle   vlak byl plný pohody a   smíchu, prostě realax   podívaná a poslýchaná. :-)

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.325/0.291