ohodnotit

Poslední objetí

Last Embrace

Žánr:
Rok:
1979
Délka:
102 minut

Celkové hodnocení filmu Poslední objetí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.2% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.5.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.11.2009
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.5.2010
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.8.2019
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.9.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.7.2008
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.1.2018
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.11.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih62586minih62586SAW 3D (2010) 
Saw VII n
minih44422minih44422Námořní vyšetřovací služba (2003) [TV seriál] 
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service n
minih22059minih22059Válka Roseových (1989) 
The War of the Roses n
minih145730minih145730Útěk za snem (2016) 
Mean Dreams n
minih13256minih13256Mužský rod, ženský rod (1966) 
Masculin, féminin n
minih48645minih48645Nezvaná (2008) 
The Uninvited n
minih40616minih40616Calamity Jane (1953) 
Calamity Jane n
minih53867minih53867Kniha přežití (2009) 
The Book of Eli n
minih49311minih49311Krvavý Valentýn (2009) 
My Bloody Valentine 3-D n
minih140599minih140599Mladý Karl Marx (2017) 
Le jeune Karl Marx n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.2 % (11)
6   - curil
7   - jarda53
8   - clara.bow
7   - Lienocka22
6   - Petak69
6   - Manučao
9   - oulisna
6   - rosta12
5   - wrangler
7   - Johnny1
8   - Zdenek13
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166925
Osobností: 662235
Fotografií: 652364
Plakátů: 313693
Obsahů a biografií: 153886

Poslední komentáře

Šelma na svobodě (1959)

Šelma na svobodě
Černobílý francouzský   akční film z 50. let 20.   století - co víc dodat, hm.   Nějaké kouzlo to má, Lino   Ventura je drsný lump, ač   zrovna více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 6 / 10

Co teď a co potom? (1991) [TV se...

Co teď a co potom?
Po filmové stránce se mi   seriál až tak nelíbil, ale   jinak jsem to pitvání   osobností a vztahů hltal   hodně. Jednak k tomu   přispěly více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 8 / 10

Láska bez bariér (2018)

Láska bez bariér
Franck Dubosc, režisér a   hlavní protagonista, se   stává v poslední době mým   oblíbeným francouzským   hercem v komediích. V roli   sobce, více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Chiedi perdono a Dio... non a me...

Požádej Boha o odpuštění... mě ne

Chiedi perdono a Dio... non a me
Naplněná pomsta hrdiny   Cjamanga (možno brát   Djanga), ale uspokojení   nepřináší. Klasický   spaghetti western plný   přestřelek a zabíjení, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Godzilla II Král monster (2019)

Godzilla II Král monster
Godzilla (2014) ušla dal jsem   60% a v mnohém film aspoň   nějak fungoval. Tohle je   přeplácáná kaše píčovin   a nesmyslů a bohužel to i u   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 2.089/2.073