';
ohodnotit

Poslední objetí

Last Embrace

Žánr:
Rok:
1979
Délka:
102 minut

Celkové hodnocení filmu Poslední objetí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.2% (12 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.5.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.11.2009
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.5.2010
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.8.2019
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.1.2018
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.9.2010
tylda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.12.2020
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.7.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.11.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4259minih4259Bláznivá mise 3 (1984) 
Zui jia pai dang 3: Nv huang mi ling n
minih56468minih56468Mojsejovci (2005) [TV pořad] 
Mojsejovci n
minih36878minih36878Sloužit Sáře (2002) 
Serving Sara n
minih57482minih57482Hon na čarodějnice (2010) 
Season of the Witch n
minih158311minih158311Chata na prodej (2018) 
Chata na prodej n
minih43930minih43930Začátek konce (1961) [TV film] 
n
minih138537minih138537Šmírák (1960) 
Peeping Tom n
minih11531minih11531Loď bláznů (1965) 
Ship of Fools n
minih87823minih87823Nádherná přítomnost (2012) 
Magnifica presenza n
minih53590minih53590Follow the Boys (1944) 
Follow the Boys n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.2 % (12)
6   - curil
7   - jarda53
8   - clara.bow
7   - Lienocka22
6   - Petak69
6   - Manučao
5   - wrangler
9   - oulisna
8   - tylda
6   - rosta12
7   - Johnny1
8   - Zdenek13
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 184314
Osobností: 689184
Fotografií: 739084
Plakátů: 357169
Obsahů a biografií: 169839

Poslední komentáře

Okamžitá spravedlnost (1986)

Okamžitá spravedlnost
Nostalgická akční   videojízda, kde si mstitele   zahrál Michael Paré. Ten se   sice nikdy hvězdou nestal,   ale za pozornost stojí.   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

V pasti (2016) [TV seriál]

Klasický Netflix

V pasti
Z hlediska žánru se jedná o   průměrnou kriminálku,   která nijak zvlášť   nenadchla. Sem tam je to   napínavé, hraje tam hezká   hudba a je více >

Autor: Ondrus21 | Hodnocení: 1 / 10

Indian Horse (2017)

Indian Horse
Literární předlohu bohužel   neznám, ale musím říct,   že film se mi moc líbil.   Není to sice vůbec veselá a   optimistická podívaná, o to   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Legendy zítřka (2016) [TV seriál...

Hodnocení po první řadě

Legendy zítřka
Zatím se mi to opravdu   líbí. Každý díl byl   něčím zajímavý, někdy v   minulosti, jindy v   budoucnosti. Uvidím, jestli   mě to přestane v více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 7 / 10

Žert (1968)

Žert
Celkem zajímavý snímek, na   tu dobu i dost odvážný.   Somr mi na roli v některých   okamžicích perfektně   seděl, ale bohužel seladona   jsem mu nevěřil...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení